Ez az általános segélykérő topic, itt tedd fel az olyan kérdéseket, amelyekre néhány mondatos válasz valószínűleg elegendő lesz, ne nyiss új topicot emiatt.

A felesleges új topicok nyitása (és az oda beírt idióta reakciók) mind büntetőpontokkal lesznek jutalmazva (a reakciók súlyosabban).
  • Met
    Hello!

Chellom van és Xp(tűzfala kikapcsolva), NIS2003-al.
    Tegnap este az AdAware-hez találtam update-et, le is scanneltem a gépet, talált néhány sütit meg valami dll-eket nem tudott törölni de felajánlotta, hogy restart után újra scannel. Le okéztam, majd ma reggel bekapcsoláskor talált vagy 10 féle dolgot, Alexa volt benne meg még néhány dolog (kb. 10 féle file) ezeket töröltem és utána nem tudott csatlakozni a netre a gép. Mivel kapcsolat volt mert a modem online volt és bekapcsoláskor villogott gondoltam, hogy megint a drága júpící szarakodik szokás szerint. Próbáltam megújítani az IP címet mert nem az volt mint a kikapcsolást megelőzően, de nem sikerült neki.
    Az AdAware karaténjából visszaraktam a törölt fileokat és láss csodát már tudott is IP-t újítani és már itt is vagyok a neten. Szar az AdAware vagy mi?