5.1-es hangfalrendszer házimozi támogatás dts dekóder és erősítő dvd lejátszót, Milyet? Hol? Mennyiért?
  • NormalisEmber
    A pioneer még csak 2hete van meg, és eddig elég kevés filmet tudtam vele megnézni (divx-et még egyáltalán nem). Igazság szerint ez a második lejátszóm(az előző egy H/K DVD-10 volt), az egyetlen ok amiért a pioneer-ra váltottam az a komponens kimenet (h/k-n nem volt). Persze projim csak 1 éve van, addig egy elég öregecske 82-es grundigon néztem filmeket, azon meg csak kompozit és scart volt. Nomeg azért a dvd-a és a sacd támogatás se rossz dolog. A képével meg teljesen meg vagyok elégedve. Nincs egy csúcs megjelenítőm (a Z2-es sanyo ma már igencsak alsó-közép kategória), ezért nem akartam egyenlőre túl sokat rákölteni egy dvi/hdmi lejátszóra.Bár mostmár próbálok gyűjteni egy z4-re. De azért majd körülnézek dlp fronton is.Csak kár hogy egy hd-s dlp proji ára a csillagos ég.

A dvdcenter-en is regisztrálva vagyok(szondag3 néven), de szinte egyáltalán nem írok oda, csak próbálok okosodni.