5.1-es hangfalrendszer házimozi támogatás dts dekóder és erősítő dvd lejátszót, Milyet? Hol? Mennyiért?
  • Gabyee
    Szia ismét Én!
    Egy kis info a szórókról:
    Center: 2 utas bass reflex, 2 mélysugárzóval, Frekvencia átvitel: 40-32000 Hz, Impedancia: 4-8 Ohm, Méret: 420x145x200 mm, Teljesitmény RMS/Max: 75/150 W
    Front: 3 utas bass reflex doboz, oldalra szerelt 20 cm-es mélysugárzóval, Frekvencia átvitel: 20-35000 Hz, Impedancia: 4-8 Ohm, Méret: 145x850x300 mm, Teljesitmény RMS/Max: 140/250 W
    Háttér: 2 utas bass reflex hangfal, Frekvencia átvitel : 45-32000 Hz, Impedancia: 4-8 Ohm, Méret: 145x235x200 mm, Teljesitmény RMS/Max. Háttér: 50/100 W
    Ez egy álló frontsugárzós keskeny hangfal,ez jobban elfér mint a többi állós verzió(ládtam a rendszered,az már nekem túl nagy egy 16nm szobába)Azért is gondoltam állóra mert így nem kell álványt gyártanom,de ha valaki mond nekem jó áron egy kis dobozú hangfalat ami tuti jól szól akkor még azt is megoldanám.Az a baj hogy nem nagyon tudok meghallgatni rendszereket hogyan szólnak,így vakon elég nehéz a sokféle márka közül dönteni.Egyenlőre elég volna nekem két hagfal is később vennék még hozzá,de ez olyan baráti összegért van.(50e tudnám venni)
    Amúgy hallodtam tegnap ezt a szettet egy JVC erősítőn,de nem dobtam hátast tőle.
    Vittem egy gyári lemezt az nagyon torzítottan szólt,olyan mintha túl volna vezérelve.A Republic viszonylag szépen szólt,a torzított gitárt nem szerette.(pedig nekem olyan kellene ami azt is bírná és nem kerüle 100ezrekbe)
    Számíthat a hangzás az erősítő beállításain?(nem csak a magas-mélyre gondolok)Lehet hogy nem minden volt optimális.Nem hiszem hogy az a hangfal az így szól!
    Bocs hogy sokat írtam,nem szokásom