Az új DX9-es benchmark
  • janos666 #1950
    Ja és még a dőlbetűs részhez ennyit: Ha most kedvem lenne hozzá akkor csinálnék egy új felhasználónevet egy semmitmondó képpel, stb összedobálnék a gumiba 2321 hozzászólást aztán nagy veteránként bedobnám az aláírásomba, hogy ATI radeon 9800XT és elkezdeném egy kicsit fikázni, hogy "hó de jónak kéne lennie ennek a kártyának, mert meinden tesztben vernie kéne a FX5950, dehát minden bajom van vele, a drivere egyszer fel se akar menni, 2 hetente újra kell telepíteni, a játékokba minden hülye bug előjön amit a szomszéd még a Gf3ti-jével sem észlel, ó inkább vettem volna egy Sis kátyát vagy már akkor egy kurva nVidia-t, a beígért-húzási problémákat nem is említve, merthogy erről is lespórolták azt a hülye kis chipet"
    Az 5800 tényleg érdekesen néz ki, mikor megrendeltem még nem láttam csak 5200-t, úgyhogy nem számítottam rá, hogy ekkora lesz. Kellemes meglepetés volt mikor kibontottam a dobozt, felemeltem a csomagolát, kihúztam a két szivacslap közül, kézzel méregettem a súját, az arcom elé emeltem, megnéztem, és: ááá, na ez már kártya, nem úgy mint az ATI 9500 amit addig kaptam amíg várni kellett erre! Lehet, hogy a teljesítmény közel sincs a kinézethez, dehát legbelül mi is csak mohó kisgyerekek vagyunk és igazából ez is számít! Az nVidia legalább erre is ad, nem dob meg egy semmijen külsejű piros/rózsaszínes halványka lapocskával aminek se súja, se bűze! 5 ATI kártyát szét lehetne verni ezzel az egy FX-el! És ehhez már nem tudok többet mit mondani!