Az új DX9-es benchmark
  • [NST]Cifu
    Persze, ha nem egymás mellett látod a két képet, akkor nem tünnek fel az olyan dolgok, mint pl. hogy az UT2k3-ban a rakéta sokkal kevesebb füstcsóvát hagy maga után, vagy hogy kevésbé szép az árnyékolás. FX5600-on mi csináltunk ilyet (képlopás és utána összehasonlítás) és bizony ott voltak a látható különbségek...

De nem tudom, mi a ráknak tépjük a szánkat, ezt már nem egy és nem két HW oldal végigrágta oda és vissza, képekkel, olykor animációkkal illusztrálva. Ha nem hiszel sem nekünk, sem nekik, akkor meg örüljél, hogy milyen szuper kártyád van, amelynek milyen szép képe van, és milyen gyors is minden játék alatt...

Végszónak álljon itt egy másik FX5800 tulaj hozzászólása a Győzzetek meg, hogy ne FX5900 Ultrát vegyek! topicból a HWSW.hu fórumáról (amúgy érdemes elolvasni, jókat lehet röhögni rajta, és némi Deja Vu érzés keritheti az embert hatalmába...):

"Nos, Gabber!
    Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Szinte kivétel nélkül minden tesztben jobbak az ATi kártyák, mint az nVidiák. Amint láthatod, én egy 5800-ast birtoklok. Elképesztő volt látni, ahogy a haver 9600Pro-ja 3dmark03 GT4-ben jobb eredményt produkált, mint az én kártyám, ráadásul gyengébb hardware környezetben. Nagy feeling egy ilyen kártya, lehet mutogatni, hogy milyen brutális darab (én is amiatt vettem anno, nem tájékozódtam eléggé), de sajnos a teljesítménye nem azonos a kinézetével. Minden egyes kategóriában az ATi kártyák a jobbak sajnos."