• mainruler
    "Teljesen egyértelmű, hogy azért (is) kerül bele, hogy bizonyos helyeken a grafikán butítva gyorsabb lehessen. Át tudja rendezni a shaderek végrehajtási sorrendjét stb. Ugyanezt csinálta az nvidia, az ATI, és az XGI is, csak éppen az ATI még azt az 3%-ot, amit elért vele, is kivette a következő driveréből, hogy ne érhesse szó miatta."

És mitől olyan egyértelmű ez számodra? Azért, mert a többiek ezt csinálták?
    Könyörgöm, ennél azért lehetnél érettebb gondolkodású. Fenti kijelentésed nélkülöz mindenféle tényszerűséget, ráadásul hárommal feljebb meg letagadod az egészet.

"Másrészt ki sem jelentettem semmit, illetve el sem könyveltem semmit. A feltételezés, kérdés, vélemény, egész más kategória."

Nos, az "Egyértelmű, hogy..." kezdetű mondatok nem éppen a feltételezés kategóriába tartoznak, ha szabad megjegyeznem. Ha pedig nem jelentettél ki semmit, akkor mit keres az a mondat a hozzászólásodban?

Az az igazság, hogy egyszerre mulattat és rendkívül bosszant is a mentalitásotok. A prohardveren ugyanazt csinálják mint te, bármilyen hírre azonnal a maximális pesszimizmussal reagálnak és sommás kijelnetéseket tesznek a még meg sem jelent kártyára és a meg sem jelent kártya béta állapotú meg sem jelent meghajtóira. Ez a rész rendkívül bosszant. Mulattató azonban, hogy mikor ezt szóvá tettem, ugyanúgy tagadták a negatív elfogultságot mint te, pedig teljesen egyértelmű volt a dolog. Érdekes dolgokat lehet megtudni az emberi viselkedésről néhanapján... :)
    Arra gondolok egyébként, hogy a hozzád hasonló emberekbe olyan mélyen beleivódott már az ellenszenv az S3 iránt, hogy észre sem veszitek hogyan írtok róla vagy a szimpatizánsairól, esetleg elképzelhető azonban az is, hogy magatoknak sem valljátok be. Ilyenkor persze meglepődtök, hogy valaki sérelmezi a csöpögő hangvételt, hisz ti nem is érzitek annak. Az előző néhány hozzászólásodon elcsámcsoghatna egy egész seregnyi viselkedéskutató, mivel tisztán látszik -ugye milyen könnyű sommás kijelentenéseket tenni ;)- hogy tompítani próbáltad a mondandód élét ugyan, meg magyarázkodsz itt a szmájlik és egyebek jelentésmódosító szerepéről de igazából mindannyian tudjuk, mit is akartál mondani.
    Mondd meg kérlek őszintén, mikor fáradtunk mi át Andrew-val a Radeonos topicba lehúzni az Atit minden lehetséges szempontból, rákapva minden egyes hírmorzsára, hátha ízekre lehetne vele szedni? Mikor hasonlítgattuk az ott lévőket optimista impotensekhez?? Szóval bármennyire is próbálod tagadni öreg, azért egy iromány stílusából, szerkesztéséből sokminden kiderül és mi sajnos elég tapasztaltak vagyunk már a te fajtád hozzászólásait illetőleg. Erre mondta Andrew, hogy úgysem érted meg, mire gondol, mivel te nem olvastál évekig a tiédhez meglepően hasonló stílusú válaszokat. Stílus alatt itt természetesen nem a szókincset vagy a mondatok szerkezetét értem, hanem egyfajta közös szabályszerűséget, ami mindig ott lappang minden ilyen hozzászólásban, legyen az illető amcsi, Kínai vagy történetesen Magyar, mint te. Ez számomra egyébként roppant érdekes, mivel ékesen bizonyítja az emberek hasonlóságát, kiszámíthatóságát. Ha megkérnének öt embert, akik közül valaki S3 ellenes, hogy írjanak pozitív kritikákat például a ProSavage-ről és ennek legjobb tudásuk szerint eleget is tennének, akkor is simán meg tudnánk mondani, melyikük a kakukktojás. Ugyanez vonatkozik a cikkírókra is, legalábbis némelyikükre. Ilyenkor érdekes figyelni, hogyan viaskodik a csávó saját magával cikkírás közben, hogy milyen felemásak, disszonánsak is az ilyen cikkek, teletömve negativitással amibe erőletett, pozitív részeket próbáltak beletuszkolni, afféle 'vazz, azér' kéne valami jót is írnom róla, ha már egyszer megkaptam előzetes tesztelésre a gyártótól' stílusban. Az Extreme Tech-es előzetesek remek példának bizonyulnak ebben az esetben, szinte ordít róluk ez a kettősség. Hja, az újságírás soha nem a tényekről szólt... :)
    Nem akarnám leszűkíteni a dolgot csak az S3 kérdéskörére, mivel az emberek bizonyos dolgokra mindig ugyanúgy reagálnak fajra, nemre való tekintet nélkül és ezen bizonyos dolkokkal foglalkozó emberek ezt persze, hogy észreveszik. A rassizmustól kezdve a meccsnézési szokásokon át egészen a váróteremben való viselkedésig minenhol megfigyelhető ez a jelenség, az csak puszta véletlen, hogy mi ezt az S3-hoz való viszo
    nyuláson tudjuk legjobban lemérni, mivel itt találkozunk a legszembeszökőbb szabályszerűségekkel.
    Nagyon kérlek gondolkodj el mindezen és döntsd el, hogy hajlandó vagy-e ellenszenv nélkül, építően hozzászólni a témához, ha viszont nem érzel magadban ennyi lelkierőt és tovább folytatnád ezt az értelmetlen kereszteshadjáratot, úgy a jelenléted itt nemkívánatos.
    Szeretném, ha nem bagatellizálnád el a dolgot az "itt ezek szerint csak jókat lehet írni, különben neked ugranak a fanatikusok" dologgal, nem erről van szó, de ugyanez vonatkozik a szokásos visszavágási sablonokra is amit minderre reagálva írnál, mert egyszerűen unom már amit csináltok, és nem a mellébeszélésre vagyok kíváncsi hanem arra, hogy érted-e a lényegét annak amit mondtam és, hogy hajlandó vagy-e elgondolkodni rajta. Továbbá, mivel egyáltalán nem dühből írtam amit írtam, ezért teljesen felesleges szenvedélyes vitát indítanod válaszul sok-sok személyeskedéssel, meg a szokásos kellékekkel.
    Köszönöm. :)