• a_n_d_r_e_w
    Nem is DC fan klub, ez igaz. De sajnos a #734-ben semmi olyat nem láttam, ami miatt ne a fikázás lett volna a célja.

Mivel tervezed a kártya megvételét, és komolyan gondolod, akkor meg egy kicsit pozitívabb hozzáállás nem ártana. Nagyon sok hazai és külföldi fórumot olvasok a témában, és úgy vettem észre sajnos, hogy az általános fikázás csak itt az sg-n divat, ezért állok rosszul az ilyen tartalmú hozzászólásokhoz. Ha tényleg nem fikázni akartál, akkor most kérek elnézést.

A hiányosságok, amiket leírtel tényleg nagy gondok. De mi sem győzzük ide leírni, hogy nem egy asztali chipról van szó elsősorban, hanem egy mobilról, amit kiadnak asztali formában is (ezért viseli a Chrome nevet - az S3 integrált cuccai a Chrome-ok). Így ahogy most van, tökéletesen illeszkedik a VIA Éden terveibe, azért is nem teljesen teljesítményorientált a dolog. A 2D dolgokra van kihegyezve, nem feltétlenül a játékokra, de sztem azoknál sincs szégyenkeznivalója.

A fogyasztói ár lehet, hogy magas, de ez már tényleg driverfüggő. Ha meg tudják csinálni rendesen az OGL részt is, akkor még nagy meglepetés várhat ránk, ugyanis az OGL mindig is erőssége volt freemonti barátainknak :)

Ha tényleg az új driverekre vársz, akkor még legalább egy fél évet kell várnod, ez is hagyomány náluk. (egyébként sztem ez a tempó nem azt sugallja, hogy 200-an vannak a softwarerészlegnél)

A gyenge shader teljesítményre visszatérve:
    Nézted a decemberi, majd a mostani teszteket?
    Ha a sebességbeli javulás nem is számottevő, de most már legalább hibátlanul csinálja.