DeltaChromeX9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
Valahogy az utolsó kettõvel nem igazán értek egyet. Ilyet csak az mondhat, aki még életében nem találkozott a régi S3 kártyákkal. Sztem ennyit az x-bit labs hitelességérõl, hallomásból én is tudnék sokféle hülyeséget írni.
One Vision. One Purpose.
Csak ezek a fránya "hivatalos" források.
Összegezve belõlük tehát: a Club3D elsõ, június körül debütáló F1 chipre épülõ kártyáját már kiadta január második felében, a kínai újév után, ezt fogja követni a 128 megás S8, amiben 256 mega memória lesz. Kissé zûrzavaros, nemde? Az S3 PR-ja nem változott az évek során sem.
One Vision. One Purpose.
Viszont ha a belinkelt oldalt hivatalosnak tekintjük -és miért ne, ha egyszer berakták-, akkor legalább az biztos, hogy lesz F1 is. DE MIKOR?!?!?!
Egyébként te láttad õket? Vagy szted rosszabbak, mint a sav2k-é a maga idejében, sztem nem, sõt, egyáltalán nem rosszak a többi kareszhoz képest.
One Vision. One Purpose.
Sajna, akkor ez van, bár gondoltam...
😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Vagy tényleg ennyire huzzák a dolgot?
Mert a szünetem hamar elrepült 😄
One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.
Eljárt felette az idõ, sajnos.
One Vision. One Purpose.
Egy haveromnak kéne XP alá driver Savage2000(régi kártyám 😉-hez drájver, honnan lehet leszedni a legûjabbat, esetleg van moddolt,hacolt driver ???? Sajna az s3archive már nem foglalkozik vele. Találtam egy drájvert a köv. verziószámmal:
full version 5.12.01.9016-9.21.01G :.: 04/05/2002
5let?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
One Vision. One Purpose.
Egyébként a deltachrome.com szerint a kínai újév után (Jan 22) azonnal kaphatóak lesznek a kártyák európában, tehát már két napja...
Valójában sehol semmi. 😞
csak a szinezés más. Sajnos
One Vision. One Purpose.
Jut eszembe. Ez az inquirer kép még mindig az augusztusi PCB lehet? Nekem annak tûnik, de nem tudom kivenni rendesen a feliratot.

Borzasztó.
De kárpótlásul remélem egyszer majd az nV-t is így fogják szégyellni 😊
One Vision. One Purpose.
De legalább 19 embernek már biztosan meglesznek...nem mintha a dobozban nem lenne driver CD... 😄
• S3 DeltaChrome 2004-01-10 12:43:30
VGA Verzió: 15.06.33.4 WHQL
Leírás: S3 graphics DeltaChrome version 15.06.33.4 WHQL verziójú driver Windows 2000/XP alá.
Operációs rendszer: Windows 2000/XP Fájlméret: 4751 kByte Letöltések száma: 18
Elég sokan töltik (mondom én 😄 ), ahhoz képest, hogy még semmire nem jó.
One Vision. One Purpose.
Hát nem nagyon nyüzsög az élet az S3 körül.
Úgymond semmi.
Nem baj, hiánypótlónak beszúrom ezt a kis képet:

One Vision. One Purpose.
Másrészt ha Nitrót veszel, akkor az azon végzett 10% emelés 10%-al nagyobb, mint a sima verziónál. 😊
Legfeljebb be kell dugnunk azt a hülye tápkábelt.
One Vision. One Purpose.
Az S3 megint megveszi a Diamondot 😊
Mert miért is ne, már csak presztízsbõl 😊
"Also in line for the next generation of processors was the PCI-Express, a much faster method of getting data from system memory to the card, complying almost perfectly with Moore's Law. Dual GPU's were also discussed, Nadeem telling us that we may well see more information on that in 2005."
Na ez lesz az a "Destination" szépség szerintem.
One Vision. One Purpose.
Bár akkor se zokognék, ha mondjuk "csak" a Gigabyte gyártana még DC-t.
'pleasantly surprised'
Diamond!
Diamond!!
Diamond!!!
plíz!!!!!
One Vision. One Purpose.
De komolyan, ennyit még szerintem sem ér meg az S8, az F1 már talán, fõleg így:
A PowerColor SS8-D3L márkanéven forgalmazott termékek ára 18 000 jen (34 000 forint) körül alakul.
ez 5-10 ezerrel olcsóbb és dupla annyi mem
One Vision. One Purpose.
Habár lényegében semmi újat nem mond, azért érdemes lenne kiemelni egy-két részt, mert szerintem ez tûnik az egyik legbiztosabb forrásnak, lévén Mohammad-tól származnak az infók:
"The 3D-Club card's, which will initially be available in 2 flavours, are due for release in Early 2004. The first to be released will be the DeltaChrome S8, the mainstream/performance offering, and the DeltaChrome S4, the budget solution. These will be followed a few weeks later by the DeltaChrome S8 'Nitro', which is fitted with the same GPU, overclocked to around 30Mhz faster, we're also expecting a Nitro version for the S4 working off a similar principal. These Nitro versions will cost an estimated £10/£15 extra than the standard versions, and for the tangible performance increase, I don't really see the value, especially considering the card will use more power, produce more heat and also have its working-life time decreased, although we don't expect any warranty or support penalties from the manufactures. The expected price for the S8 will be €155, that's just under £110. Another series of cards in the performance range are due to be released, but details are vague on this a the moment."
Tán ez lehet az F1?
"Also in line for the next generation of processors was the PCI-Express, a much faster method of getting data from system memory to the card, complying almost perfectly with Moore's Law. Dual GPU's were also discussed, Nadeem telling us that we may well see more information on that in 2005."
"This is not as concerning as it would be, as S3 have secured another production partner which they cannot yet announce, Nadeem telling us that we'd be 'pleasantly surprised'."
Hmmm...
Érdemes egyébként megnézni az összehasonlítást...nem is rossz!
Nem igazán találok semmit, ami ezt taglalná, az F1 kezd olyan Phantomként viselkedni, hogy ezzel a képzavarral éljek😊
One Vision. One Purpose.
A nyák mindkét oldala tele van zsúfolva mindenféle kütyükkel, kondenzátorok, ellenállások, ameddig a szem ellát és egy kb 4x2 centis BIOS
Sõt van egy CGA kártyám 32kbyte memória, jó 25-30 centi az egész karesz, és végig tele van IC-kkel, egyszerûen tökéletes 😊
One Vision. One Purpose.
Az S8 4 layeres, az F1 6 layeres kártya. Hogy pontosan ez a különbség mit takar, azt nem tudom, de szvsz sajnos húzással nem lehet áthidalni
Más
anno, mikor még az elsõ A0-ás chippeket mutogatták, akkor volt F1-is köztük. Tehát az biztos, hogy nem csak kamu, de akkor hol van?

One Vision. One Purpose.
One Vision. One Purpose.

Majd máskor megválogatom a szavaim, bocs. Nem is kell nekem ez a szar, hisz mindig is csak a logó tetszett...
De akkor sem tudom, hogy most lesz F1 vagy sem a közlejövõben
mert ha nem, akkor rákattanok az elsõ ilyen kártyára, ami beteszi a lábát kis hazánkba 😊
One Vision. One Purpose.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintem.
Egyébként nekem a fekete-arany referenciakártya jobban tetszett, mint ez a piros inaktív. Ez valahogy sokkal személytelenebb nekem, ránézésre akár Ati is lehetne, nincs semmilyen DC vagy S3G logó.
Ez meg olyan mint egy agyonbutított 9000, ami vagy félkártya méretû, vagy teljes, de a fél nyák üres, mint ezen 😄
Na persze ez csak a ránézésre benyomás... ha ez alapján venne az ember kártyát, még lehet hogy FX-em is lenne 😄 lol
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
One Vision. One Purpose.
+ ez is gondolom ugy fog mûködni mint az ati féle fullstream beharangozzuk, és 1 program támogatja is...
mindegy lényegében ugysem jut el hozzánk ez a cucc... epia alaplapot is alig kapni, ez meg még ritkább lesz.
- IDCT hardware support
- Motion compensation
- S340 uncompressed format support
- Per pixel adaptive de-interlacing (PS2.0+)
- MPEG -2/-4 hardware acceleration
- Windows Media Video hardware acceleration
- 4x4 programmable kernel filter video scaling (PS2.0+)
- Microsoft Video Mixing Renderer support
- Real time post processing (PS2.0+)
- ArtisticLicense real-time video effects (PS2.0+)
- 480p/720p/1080i/1080p component (YPbPr) output
- 4:4:4 conversion with 10 bit DAC resolution
- Full desktop view in HDTV mode
- 480i standard TV output (S-video, composite)
- Macrovision enabled for 480i/p mode
- 2/3 tap flicker filter with programmable coefficients
- PC2001 specification support
- NTSC/PAL support for standard TV mode
- Vertical over-/underscan compensation
- 2x Oversampling for premium image quality
- Adaptive aperture correction
- Full range RGB to YUV color space conversion with
Hue, Saturation and Contrast adjustment
- Smooth vertical overscan compensation with
programmable contraction factor
plussz egy link