• a_n_d_r_e_w
    Na mégegy fikázó, de hiányoltam már őket :D

De igenis komolyan gondoltam. 70-80 millió, ha jól emléxel?
    Téged beavattak? Mert az S3 hivatalosan nem igazán akarja kiadni a pontos specifikációkat, a 70-80 millió csak becsült adat, amit némi utánaszámolással kaptak.

"A 9600XT magasabb tranzisztorszámú, de mégsem tudnak kihozni egy 500 MHz-es DC-t, mivel sokkal gyengébb a gyártástechnológiájuk"

Az a röhej, hogy nem is biztos, hogy kell. Jó, nem mondom, hogy minden tesztben, sőt, egyenlőre csak 1-2-ben, de utoléri a Rad9600XT-t. Miért, hiszen ilyen szar gyártási technológia (mellékesen max. áramfelvétel 8w), szar shaderek, jóval alacsonyabb órajel? Ezt nem értem? Vagy csak a te érvelésed nem teljesen OK?

Egyébként én már párszor megmondtam, engem rohadt mód nem érdekel az AA, példálózzal csak vele, de inkább mainrulert idegesítsd :)
    Egyébként a SuperSampling S3 "hagyomány", még a S2k-ban is ilyen van...

"Ez egy rossz érvelés. Ha ugyanolyan fps-t kapok egy játékban az AA nélküli DC-vel, mint a konkurenciánál 4X AA-val, akkor a konkurenciát választom. És ezt csak a tesztek eredményéből tudom meg."
    Ez nem nekem szól, talán nem is tisztem rá válaszolni, de csak egy mondat: Akkor ne ezt válaszd!

Ja és a végére:
    "Ezt te sem gondolhatod komolyan. Nézd meg a ShaderMark 2.0 eredményeket. A 9600XT mindenhol 2-3X gyorsabb a DC-nél."

"Az a AF-ről: Egyes tesztek alapján úgy néz ki, hogy "brilinear"/"fast trilinear" filteringet használ ilyenkor. A képminőség állítólag nem romlott, de nem reklámozták agyon a fícsört."

Nézted a driver állapotát? Meglehetősen kezdetleges, kisebb verziószámú, mint a második WHQL driver.
    Ne mond, hogy ne várjak csodákat, mert én ebben az ügyben meglehetősen sok csodát láttam már az S3-tól.
    vegyük pl a kedvencemet, a S2k-t
    mikor megvettem, produkált kb. 2200 pontot 3DMark2000-ben. Aztán jöttek az új driverek és persze valamilyen mértékű egyéb hardwarefejlesztés a gépben, de csak a hardwareváltozásokkal nem magyarázható, hogy ma mégis miért érek el 7000 pontot benne (ugyanebben a gépben veri a Rad7200-at, és a GeF2 GTS-t). Ahhoz képest, hogy eleinte csak a TNT2-vel hasonlítgatták...