• mainruler
    A késlekedést részben megmagyarázza, hogy tényleg csináltak egy A2 revíziót. Szerintem 350/350-en simán elmegy majd, úgy meg már teljesen jó a teljesítmény is. Hát még ha majd úgy fél év múlva elég érettek lesznek a meghajtók...

Az Extreme Tech meg ugyanazt a baromságot csinálja mint Tom's-ék, bekapcsolják az AA-t mikor nagyon jól tudják, hogy a többiek multisample-t alkalmaznak míg a Delta Supersampling-et, tehát már eleve nem nyerhet, de ennek ellenére azért csak berakják. Ráadásul AA nélküli eredményeket le sem közölnek, elég amatőr módszer.

Érdekes megfigyelni ugyanakkor, hogy a Hot Hardware előzetesben az 8x aniso-s képeknél elég feltűnően vezet a Delta képminőségben, különösen a zoom-os képeknél figyelemremélró az eltérés. Erre legalább nem mondhatja senki, hogy csaltak volna, mint amikor korábban beraktam a Q3A-s képeket. A képhibák is megszűntek, úgyhogy meg vagyok elégedve a meghajtók fejlődésével. Tisztán látszik, hogy nagyrészt a hibák eltűntetésével foglalkoztak és csak kisebb részben a sebesség növelésén. Ha egyszer elérnek arra a pontra, hogy a képminőség tökéletes és teljes egészében az optimalizációval foglalkozhatnak, ebből még akármi is lehet. A fenébe, már így is ráver itt-ott a többiekre pedig jóval kevesebb tranzisztorból áll, ráadásul jóval alacsonyabb sebességen is fut, ezeket nem lehet elégszer hangsúlyozni.
    Jó lenne az az április vége...