• mainruler
    Ez a megjegyzés egy -belátom- nem túl szellemes utalás akart lenni a részemről arra, hogy ugyanazt írja be még egyszer, mint ami már elhangzott, tudom, hogy nem rád gondolt. Ugyanakkor viszont sejtelmem sincs, kire célzott valójában, de nem is nagyon érdekel igazság szerint... :)

A képeket egyébiránt kíváncsiságból tettem de, mert meg akartam nézni, mennyi idő kell ahhoz, hogy a fikázók rátaláljanak az egyébként általában csak kettőnk által látogatott topicra. Hát elvesztettem a saját fogadásomat, mert kerek tíz perc -vagyis inkább 5, mert gondolom öt perc kellett ahhoz is, hogy megírják- és máris feltűnt Borg meg egy unreg prókátor...
    Egyébként sajnálom, hogy csatlakoztam a szajkózáshoz én is, de egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen nehéz lehet a felfogásuk és újra meg újra beírtam, hátha megértik végre, de hát tévedtem. :(
    Egyszerűen nem hiszem el egyébként, hogy egyáltalán hogyan merészelik csalással vádolni az S3-at, mikor jelenleg ő az egyetlen gyártó -persze ez még változhat-, aki nem alkalmaz csalásokat a meghajtóiban?! Ez tisztára olyan, mintha két kasszafúró följelentene egy járókelőt, mert az szerintük ellopta a tárcájukat... :(
    Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy vajon ennyire orcátlanok, vagy csak ennyire elvakultak, ha féltve érzik a kedvencük presztízsét?

Végül annyit, hogy a mip-mapping mindig is a legjobb tulajdonsága volt a S2K-nak, persze csak a trilinear minősége után, tehát nem hiszem, hogy bármiben is buherálásra szorult volna ahhoz, hogy ilyen képet adjon.
    Trilinear + mip-mapping + most már kiderült, hogy az AF is -> nem teljesen világos, hogy miért csodálkoznak a kapott eredmény láttán...