1459
  • a_n_d_r_e_w
    "ApeXtreme is an electronic game console that plays games designed to be played on a personal computer. Its Windows® architecture means that the ApeXtreme is not platform-dependent like other consoles."

Ezzel a proccal meg egy UniChrommal? Nem fog ezen semmi új sem futni. A delta sem fog érvényesülni, ha minden más szar. Ha már gaming console-t akarunk csinálni, akkor miért nem egy AMD-t rakunk bele? Inkább egy otthoni multimédiacentert látok benne, hasonlóval asszem a SonicBlue is próbálkozott, de mi lett belőle...

• Russ!an
    Hát igen! Azé má gépet veszek. :)
  • a_n_d_r_e_w
    400 dollár?
    Hát..
    Szerintem nem olyan olcsó az

A destination-ben én nem bíznék. Ezt a Roadmapet még én sem hiszem el, pedig általában amit az S3 mond, az nekem szentírás :)

Milyen név az egy chipnek, hogy Destination Films?
    Asszem valaki mondta, hogy logóstul a Sony-tól vették át a Roadmapbe
  • NeoMaN
    ezbazmeg......
    :)
    Pc-s gamek mennek majd rajta? vagymijez???
  • Russ!an
    Olcsó húsnak...
    Az kevés attól még nem veszik, max az elején.
    Abból meg nem lesz fejlesztés!
    Inkább neki kéne esni a konkurenciának mint állat. ATI-nak bejött. Pénz "teljesítmény" beszél, kutyaszar táncol. :)
  • mainruler
    Talán legalább olcsó lesz.
  • a_n_d_r_e_w
    Csak az a Cyrix (akarom mondani C3) proci erősen befigyel. Még hazavághatja az egész projektet, a végén meg csak asztali DVD-nek lesz használható. Miért hagyják a VIA-t ezekkel a sz@rokkal örjöngeni? Még ha nem is Cyrix lenne, akkor is 1.4 GHz?
  • mainruler
    Csak így tovább. Nyomják be minden elképzelhető helyre a Deltát és csináljanak vele annyi profitot, hogy a Destination-t biztos alapokon tudják fejleszteni. Desktop piac, Mobil piac, Konzol piac...nem rossz!
    A savage2k.com meg már hiányzott. Jó, hogy találtad ezt az újat, király.
  • a_n_d_r_e_w
    Deltára épülő konzol
  • a_n_d_r_e_w
    Meg ha marad mondjuk az F1-is csak 9600XT szintű, akkor is símán megéri a 155 eurót.
    A Volari se lenne annyira rossz, de röhejesen magas árat kérnek érte (olyan Matrox Pharhelia szerű bukás lesz a vége)
  • a_n_d_r_e_w
    Mélységesen egyetértek veled, de ha meg nem csinálnak tesztet, akkor meg az a baj.
    Ha van teszt, akkor azért nem mert rossz, ha nincs, akkor meg azért nem, mert valamit sumákol - na ez az ördögi kör
  • ZaJanga
    Én bízok mindkét gyártó belendülésében(volari,S3).
    Azért mert a szárnypróbálgatásik még nem erősek és alig tudnak elemelkedni a földtől nem kell rögtön fikázni.
    CSAK mi járunk jól ha ezek a gyártók is jó kareszokkal-driverekkel jönnek ki mert lenyomják az árakat!

PEACE !
  • NeoMaN
    várniuk kellett volna még vele, ilyen teszteredményeket nem szabad megmutatni a nyilvánosságnak DOOM3 elött...(ogl)
    DX9 jó lesz talán
  • a_n_d_r_e_w
    Mik vannak.
    Az ember unatkozik, eszébe jut, hogy volt régen egy savage2k oldal, beírja hogy deltachrome és van ilyen oldal.

Csak az érdekesség kedvéért, még nem túl fejlett, de nagy jövő előtt állhat.
  • a_n_d_r_e_w
    Várj még azzal. Tényleg siralmas az OpenGL, de remélhetőleg nem marad így (#427). Csak arra kérlek, ne írd még le a kártyát, mert ez a hozzáállás juttatta oda az S3-at, ahol most van. Ha mondjuk még a 3-ik hivatalos driver után sem javul számottevően, akkor van gond, ez így még elfogadható.
  • Russ!an
    Ok! Akkor ezt megdumáltuk. :)
    Egyébként nekem az a véleményem, hogy az S3 valamelyik mostani "nagynak" fogja kikaparni a gesztenyét.
  • Borg
    A vita egyébként nem az áráról ment, nemvitás, hogy olcsó, csak éppen egyesek azt hiszik, hogy ettől automatikusan jó kártya lesz belőle... Egy rossz konstrukciót akárhogy ráncfelvarrsz, SŐT butítasz, hiába adod olcsóbban, nem lesz jobb kártya tőle, max jobb vétel.
    Nagy különbség, amit meg kellene érteni. És ez igaz, bármely más kártyára is! (csak ezért szösszentem ide ezt most)

De ezt nem fogjuk itt folytatni, téma az S3, vili?:) Ne kelljen törölgetnem...
  • Borg
    Plz ne reagáljatok már rá, ha ir be, mert igy nehezebb kiganézni. Ugyis csak a levegőbe beszél, semmivel nem tudná alátámasztani amit beböffent néha ideoda...
  • a_n_d_r_e_w
    Ja, de ez így a félreértések tárháza lenne, maradjunk inkább a nickemnél
  • a_n_d_r_e_w
    Nem tudom, ránk értetted-e, de hidd el nem az a cél, hogy csak ketten "beszélgessünk". A topic sem így indult, csak ennyien maradtunk. Egyébként titkolt célom az, hogy még a legínségesebb időkben szem előtt legyen a téma, hátha valakit érdekel
  • ollie
    pedig így kell, most direkt megnéztem a szótárban
  • NeoMaN
    lejjebb
    Biztos nem így kell írni, nagyon hülyén néz ki...
  • ollie
    még jó, hogy nem #666 :)
  • mainruler
    :))
  • NeoMaN
    jujj
    :)
  • NeoMaN
    Borg linkelt lejjebb xbitlabs-ra...
  • NeoMaN
    Hozzáteszem nekem a legfontosabb:
    q3, wolf, mohaa...
    Ugye mind OGL.
  • ollie
    A Deltára is vannak már tesztek? Nem is láttam. De a Volari az tényleg NAGYON siralmas.
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem semmi bajom nincs vele...
  • NeoMaN
    Én kíváncsi voltam a Deltára, reménykedtem benne titkon, hogy odabasz a két buzinak (ati nv).
    Sajnos a teszteredmények siralmasak... (egy wolf nem fut játszhatóan bazz, az nagyon durva)
    Sajnálom.
    Leszerepelt a volari és most a delta is.
    Egyenlőre....
  • ollie
    Na igen, én is remélem, hogy az FX5900XT alulárazása miatt (ugyanis nagyon alul van árazva a többi 59x0 kareszhoz képest), az ATI is kénytelen lesz engedni az árakból.
  • Russ!an
    De látom szeretnéd ha Te közismertebb lennél.
    Azt nem tudom srácok mi a fenének ír valaki fórumba ha csak ketten hárman akarnak irogatni egymásnak!
    De komolyan nem tudjátok elviselni ha vlki hozzászól ahhoz amit írtok?! Röhely! Még ha f...ság amit ír akkor is mert bebizonyosodik, hogy tényleg úgy van ahogy mondod. Nem kell neked mindenkit meggyőznöd! Csak írd le amit gondolsz. hidd el sokan tanulnak belőle még ha nem is tudsz róla!!!!
    Nagyon sokan csak olvassák és nem írnak egy árva betűt se.
    Egyébként a véleményem csak annyi, hogy NEKÜNK jó hogy minél több gyártó nyomuljon, mert jgy olcsóbb, versenyképesebb lesz a piac.
  • K.András
    Neki te is K.András vagy...
    Egyébként Borg neve közismertebb mint az enyém :)))
    Minden forumon megénekelték már, a részrehajlás nélküli objektiv beszámoloit ,tesztjeit,véleményét :)))
  • mainruler
    Hát van. :)
    A buherálást csak az esetleges csalás miatt mondtam, tudom, hogy nem úgy értetted. Az a szomorú egyébként, hogy az emberekben még mindig előbb felmerül, hogy az S3 esetleg csalhat a képminőségben, mint az, hogy az NVidia vagy az Ati...
    Nem tudom, mit vártam egyébként. Talán azt, hogy a neten lévő előzetesekhez hasonlóan -persze a Tom-ot kivéve- a fórumokban is pozitív lett a hozzáállás. Bár mondjuk a legtöbbnél tényleg az, lásd Prohardver, vagy még jobb példa a Hardwired, ahol talán egy negatív hozzászólás sem volt, de hát ezt te tudod a legjobban. :)
  • a_n_d_r_e_w
    igazad van, én is kezdtem az egész topicot kissé chat-szerűnek érezni.
    Most legalább van egy kis élet :)
    A mipmap buherálást meg nem az S3-ra, hanem a másik kettőre értettem
    Sajnálom, hogy elvesztetted a fogadásodat, csak nem tudom mit vártál. Nem hiszem, hogy a helyzet változott volna ezalatt a néhány év alatt.
  • mainruler
    Ez a megjegyzés egy -belátom- nem túl szellemes utalás akart lenni a részemről arra, hogy ugyanazt írja be még egyszer, mint ami már elhangzott, tudom, hogy nem rád gondolt. Ugyanakkor viszont sejtelmem sincs, kire célzott valójában, de nem is nagyon érdekel igazság szerint... :)

A képeket egyébiránt kíváncsiságból tettem de, mert meg akartam nézni, mennyi idő kell ahhoz, hogy a fikázók rátaláljanak az egyébként általában csak kettőnk által látogatott topicra. Hát elvesztettem a saját fogadásomat, mert kerek tíz perc -vagyis inkább 5, mert gondolom öt perc kellett ahhoz is, hogy megírják- és máris feltűnt Borg meg egy unreg prókátor...
    Egyébként sajnálom, hogy csatlakoztam a szajkózáshoz én is, de egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen nehéz lehet a felfogásuk és újra meg újra beírtam, hátha megértik végre, de hát tévedtem. :(
    Egyszerűen nem hiszem el egyébként, hogy egyáltalán hogyan merészelik csalással vádolni az S3-at, mikor jelenleg ő az egyetlen gyártó -persze ez még változhat-, aki nem alkalmaz csalásokat a meghajtóiban?! Ez tisztára olyan, mintha két kasszafúró följelentene egy járókelőt, mert az szerintük ellopta a tárcájukat... :(
    Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy vajon ennyire orcátlanok, vagy csak ennyire elvakultak, ha féltve érzik a kedvencük presztízsét?

Végül annyit, hogy a mip-mapping mindig is a legjobb tulajdonsága volt a S2K-nak, persze csak a trilinear minősége után, tehát nem hiszem, hogy bármiben is buherálásra szorult volna ahhoz, hogy ilyen képet adjon.
    Trilinear + mip-mapping + most már kiderült, hogy az AF is -> nem teljesen világos, hogy miért csodálkoznak a kapott eredmény láttán...
  • Borg
    Hidd el, egy pillanatig sem kevertelek össze vele;)
  • a_n_d_r_e_w
    Bár abban igazatok van,hogy a 3 kép nem ugyanaz, de az S3 eddig is kiemelkedett a képminőséggel, miért pont most lenne másképp?
  • a_n_d_r_e_w
    Nem tudom, az elmúlt húsz hozzászólás nem igazán tükrözött érdemi vitát, csak két oldalt, akik szajkózzák magukat
  • a_n_d_r_e_w
    Ja , és a félreértések elkerülése végett nem én vagyok K.András (más kérdés, hogy névrokon), csak ha eddig ez nem lett volna tiszta