• a_n_d_r_e_w
    Megy ez személyeskedés nékül is ugye? Egyezünk meg hogy legközelebb ilyen hangnemben folytatjuk. Én majd visszafogom magam. És te?

józan érv: nem én kezdtem a flémet, te írtál be valamit, ami minden alapot nélkülöz, ezt próbáltam megmagyarázni, alátámasztani

negatívumok:
    persze, minddel egyetértek. te érezted úgy hogy becsaptak mikor nem ezt ígérték. pedig nem mondtak ennél soha többet

"gondolom több mint nektek" ezt inkább hagyjuk

"bocs, ha vérig sértettelek, számomra a képminőség nem screenshotokon látszik, hanem valamilyen fajta benyomásként ér."
    szerintem igen. baj? én enm láttam meg akkor se a különbséget, mikor az nV-t szidták a képminőség terén, és az Atit istenítették. viszont éreztem. lehet hogy csak sugallták belém, de én nem esek neki nagyítóval elemzni minden pixelt. lehet én vagyok a hülye, de én akkor is így gondolom

"Egy ilyen termeknek nincs helye 2006-ban a piacon." de van. a piac attól jó, hogy van választék. még ha senki sem veszi.

"a_n_d_r_e_w 2005. szept. 03. 22:45 | #1243
    Infok: ChromeS2x család: 8 pipe, 0.09µm, kb 700MHz várható az S27 esetében, a verziók csak órajelükben különböznek. Sajnos úgy érzem ez még mindig nagyon kevés lesz, mondjuk ha jól meg van csinálva, akkor a magas órajellel elbánhat egy 6600GT-vel."

Ezt én mondtam, S3 nem. vagy te az én ígéreteimnek (ami ráadásul nem is ígéret, hanem tipp) hiszel?

"De erdekes a varakozasnak nalad megfelelt a kartya, ami megint azt bizonyitja, hogy kisse S3-ban latod a vilagot."
    Nem, nem felelt meg. Nem is használom. De nem szidom amiért nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, amik csakis belőlem fakadtak. senki sem akarta belémverni, hogy ez a kártya bizony üti a 6600GT-t.

"de nem őket kell szidni, ha nem tetszik, ne vedd. félreértés ne essék, nem a negatív kritikával van gondom, az van nekem is bőven, de minden egyes alkalommal jössz, hogy milyen szemetek meg hülyék hogy nem csinálnak jobbat"

Grebber jópárszor (gyakorlatilag minden új hírnél beírta, hogy ez neki mennyire nem testzik, meg hogy mennyire hülyék hogy nem csinálnak jobbat. Szerintem elsőre is tudomásul vette mindenki, és a topic sem pörög annyira, hogy ezt mindig be kelljen írni.