• [Jakuza]
    Milyen erveket hoztal fel ?
    Jozan erveket ?

Leirja, valaki, hogy ez a termek ez csalodas, tenyekkel alatamasztva, aztan azzal josz, hogy azert mert en nem veszem meg es a supersamplingje megeszi a teljesitmenyt, attol meg jo ?

Nos felsorolok egypar negativumot.

Elsimitassal kartya hasznalhatatlan.
    Nagyfelbontasban a kartya hasznalhatatlan.
    Ara magas vetekedik egy 6600GT-vel.
    Fogyasztasa magas.

Mi szol mellette ?

Allitolag szep a kepe.
    Mondjuk nekem volt egy par S3 kartyam (gondolom tobb mint nektek) sose voltam elajulva toluk, de legyen nektek mondva.

Mondjuk ez a szekmai dilettantizmus kicsit gaz, ahogy megmagyaraztad, miert is szebb a kepe, hagy idezzem ide:

"bocs, ha vérig sértettelek, számomra a képminőség nem screenshotokon látszik, hanem valamilyen fajta benyomásként ér." ROTFL

Ezek a tenyek , nem az ujjambol szopva, hanem amit a kartyarol megallapitottak.
    Egy ilyen termeknek nincs helye 2006-ban a piacon.
    Talan lett volna vagy 3 evvel ezelott, de ma nincs letjogosultsaga, ha tetszik ez neked, ha nem.

Raadasul meg egy adalek, kicsit ellentmondasz magadnak idezzelek:

"a_n_d_r_e_w 2005. szept. 03. 22:45 | #1243
    Infok: ChromeS2x család: 8 pipe, 0.09µm, kb 700MHz várható az S27 esetében, a verziók csak órajelükben különböznek. Sajnos úgy érzem ez még mindig nagyon kevés lesz, mondjuk ha jól meg van csinálva, akkor a magas órajellel elbánhat egy 6600GT-vel.

Ennyit arrol, hogy mit mondtal valojaban.
    De erdekes a varakozasnak nalad megfelelt a kartya, ami megint azt bizonyitja, hogy kisse S3-ban latod a vilagot.

Amugy De Javu-m van csak idezve Grebbernek irt valaszodat:

"de nem őket kell szidni, ha nem tetszik, ne vedd. félreértés ne essék, nem a negatív kritikával van gondom, az van nekem is bőven, de minden egyes alkalommal jössz, hogy milyen szemetek meg hülyék hogy nem csinálnak jobbat"