• mainruler
    Valamely okból kifolyólag nem tudok privátot küldeni, úgyhogy ide írom A_N_D_R_E_W:

Bocs a reakcióidőért, elolvastam oszt jól elfelejtettem. Nos igen, majdnem perfektül megy vele. Kisebb gondok vannak, de alapvetően hibátlanul működik. Ilyen apróbb gond a teleport-képernyőnél a hosszanti textúracsíkok megléte, a háziállatok -vagy legalábbis a Naiad, ami nekem van- körül látható háromszög alakú shader korrupció és általában a kipárolgások-tűz körül tapasztalható zöldesszürke shader korrupció. Végülis akár extrának is elmehet a dolog, mert dúúúrván néz ki... :))
    Bocs.
    Vízeffekt kiválóan megy, advanced shaders módban is. Hát ennyi. A bétakor még villogtak, színekre estek a textúrák, ha bizonyos tárgyak fölé vitted a kurzort, azóta persze a Delta driver is más, meg gondolom a játékon is finomítottak.

Amit viszont felírhatnál a listára és nagyon megköszönném, ha S3-ék észrevennék: GRIM FANDANGO!!!
    Ha szoftveres gyorsítással használom, csíkokra esnek a karakterek, ha hardveressel, egyáltalán nem is látszanak.
    Nem akarnék lemondani az egyik legjobb játékról, ami valaha készítettek, úgyhogy tényleg kitörően hálás lennék az orvoslásáért.
    Előre is kösz!