• a_n_d_r_e_w
    "Merthogy az UT-n kívül én bizony egy olyan játékról sem tudok, ami annyira hasítana a Deltával."

Én úgy emléxem, hogy Stalker is meglepően jól muzsikált, bár az erre vonatkozó cikk már sajnos nem él, szóval utánanézni nem nagyon tudok. Ha nagyon keresnék, biztos találnék még párat, és én azért a BFME alatt nyújtott teljesítménnyel is nagyon meg vagyok elégedve.

"Talán megvoltak még azok a kapcsolatok az UT fejlesztőcsapatnál azokból a messzi-messzi MeTaL-os időkből...;)"

1) nem tartom valószínűnek, hogy egy teljesen átalakult S3, és egy valószínűleg sokat változott UT fejlesztő brigád a jó öreg '99-es kapcsolatokra nosztalgiával gondolva hirtelen úgy dönt, hogy az új kártyánál is összedolgoznak (miközben az S3 részesedése jelentősen esett, szóval a kapcsolat nem lenne túl jövedelmező)
    2) ha mégis, akkor meg orrba-szájba Unreallel reklámoznám a Deltát, neadjisten még csomagolnám is mellé, hogy vigye a nép, mint a cukrot

"Tervezőasztalon minden szépnek-jónak tűnik, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy a 10K, épp most legyártott TSMC-s lapka (nem feltétlenül tervezési hibából, Nvidia is szopott rendesen a TSMC-vel) fele működésképtelen, a másik felében meg csak 4 pipe működik..."

1) fogom és kihajítom
    2) megpróbálok BIOS és egyéb berheléseket véghezvinni
    3) és főként nem adom el, mint S8, hanem maximum S8 CE, LE, vagy hívják aminek akarják, és biztos nem S8 nitro

De én erről nem szeretnék vitatkozni, főleg nem veled :D