Hardware Probléma, Kérdés
  • kjhun
    Köszi. :)

Hát, akkor lehet ott lesz az eb elhantolva. :P
    Viszont, ami kár, hogy az alaplapon nincs integrált VGA és kölcsönkérni sem könnyű olyan foglalatban passzoló hardvert, amilyen régi a gép. Sokaknál, ha még meg van a régi cucc, sokszor régebbi mint ez a vas. (Ős P4, nem modern P4-es) Konkrétan van olyan P3/P4-es gép maradék itt nálam, amiben AGP-s videokari van/volt, sok akkori gépben ilyen cuccok voltak. Ami gyanús a karin, az az enyhén púpos kondik (csak a 6.3V/330mikrósak, össz: 4db), ezeket ha ki tudnám kapni és másikakat beleforrasztani, vajon jó lenne? Amit, írsz előnézet generálást, ugyanez van az egyéb fájlok esetén is? (Kép, EXE/ikonfájlok, stb..)

Konkrétan, a konfig:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Gigabyte GA-8I915P Duo alaplap
    Intel Celeron D341 2.93Ghz CPU
    256+512MB-os DDR1 RAM-ok
    Geforce 6600 256MB-os VGA* PCI-E x16-os foglalatban
    Maxtor 6L160M0 160GB-os HDD
    TSSTcorp CDDVDW SH-224BB DVD-író
    ja és van még 1.44-es floppy meghajtó is :)
    A táp egy nagyon mezei cucc, M-TECH 450W-os, korábban egy Codegen 300W-os hajtotta a gépet.

A monitor egy Philips 190B 19'-es LCD

A Chrome-ban kikapcsoltam ezt: Hardveres gyorsítás alkalmazása lehetőség szerint (Kinyomjam a Win alatt is?)
    Újraindítottam és bumm, kb.. 1mp-ig láttam az újrainduló Chrome ablakát, oszt kész.
    *Ezt, is jó nehezen szerezték be egy számtech boltban jó másfél éve használtan, kemény 2k-ért. Az eredeti kari bő 8 éves korában múlt ki. Az egy MSI ATI Radeon X300 128MB-os volt.
    Utoljára szerkesztette: kjhun, 2017.11.21. 20:21:18