| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
ShaiHulud #9559 na igy 1 het hasznalat utan leirom velemenyem ebbe a samsung istenito forumba, az LG W2363V monitorrol :P
az alapbeallitasok nem igen tetszettek: tul eles votl a kep, ami miatt eros feher hatternel a fekete apro betuk zoldes aurat kaptak. tul eros volt a feny es a szinek is tul elenkek voltak szamomra.
viszont sok szoszmotoles utan sikerult beallitanom szamomra tokeletesre. ehhez igenybe vettem a windows7-be beepitett display calibration eszkozt + cleartype kalibralast is.
gyonyoruek a szinek, fenyeroben rendesen van tartalek, zoldes aurat sikerult teljesen eltuntetnem a megfelelo kalibracioval + sharpness 3asra vetelevel. bevilagitasnak nyomat sem talaltam. autobrightness funcio nagyon szuperul mukodik, teljesen eltalalja a kivant fenyerot.
amit meg nem votl alkalmam kiprobalni az a tru light es a tru surround funkcio, meg vennem kell egy jack-jack audiokabelt. de ezek a funkciok ugyis csak extrak.
osszesegeben nagyon megvagyok elegedve a valasztasommal. batran ajanlom jatekhoz es film nezeshez. a megfelelo bekalibralas eltartott egy darabig, de halisten ezt eleg egyszer megcsinalni:)
meg egy trukk amit hasznalok filmnezeshez, hogy a gammat leveszem a legalso fokra (-50) igy szinte tokeletes feketet kapok.
az RTC-t nem ajanlom alaphasznalatra bekapcsolni, mert savosodast vettem eszre videoknal vele.