• fery02
    Na, kicsit későn, de itt vagyok.
    Itt van egy kép az egészről. Linkbe mertem csak a kép minősége miatt. :)

Ismerkedtem egy picit a mordállyal, megosztok vele pár észrevételt.

A legapróbb dolog: érintőgombjai a monitornak tényleg szinte használhatatlanok :D.
    Nem hittem volna, hogy ilyen furcsa lesz az egész. A dőlésszögük miatt nekem nagyon nem áll ujjra az egész, zavaróak még továbbá, hogy ugye nem érezzük őket...sötétben meg tényleg felesleges kísérlet őket használni. :)
    DE! Szerencsére kivállóan helyettesíti az összes gombot a MagicTune szoftver, ahol pár kattintással kényelmesen el lehet intézni bármit, amit lehet a monitorral.

Az egész monitor nagyon profi kinézetét tekintve. Anyagminőségre nem lehet panasz, semmi ropogást sem ad ki mozgatáskor a monitor, mint ahogy egyéb működésbeli hangok sem hallhatók nálam.
    Mintha valami nagyon halk zúgásról olvastam volna valami tesztben, ami szinte csak full csöndben hallható...nos, lehet süketülök, de én nem hallok semmit teljes csendben sem (lehet a tesztelő úgy értette, hogy tényleg teljes csendben, szóval hogy a gép sem zúg, nem tudom.)

A látószöge bár lehetne jobb is lehet a monitornak, de ki lehet vele békülni bőven.

Még pár kérdés a végére:

1. Ebben a MagicTune-ben nem lehet megadni gyorsbillenytűket, hogy pl billentyűkombinációra állítsak fényerőt vagy ilyesmit?
    2. Valahogy el lehet menteni a MagicBright Custom opciójának beállítását?
    3. A MagicBright opciók csak fényerőben meg kontraszt értékben térnek el egymástól? Mert látszólag a Game és a Movie profil ugyanazokat az értékeket használja és gyakorlatilag se látok szinte semmi különbséget (ha ugyanazok tényleg, lehetett volna inkább nekik közösen egy saját, pl "Multimedia" nevű menü csak).
    4. Aki ezt a monitort használja, az milyen fényerőn használja általánosságban? Csak puszta kíváncsiság, mert fényere elég nagy tud amúgy lenni. :)
    Mellékesen amúgy szerintem az Internet profil elég alacsony fényerőt kapott. Főleg, hogy interneten azért számos képekkel is találkozik az ember, nem csak ábrákkal, szövegekkel. :(
    A Game profiloknak is túlzásnak érzem a 100%-os fényerőt, bár játékokon belül ugyebár meg lehet adni egyéb fényerőbeállításokat úgy is, szóval ez nem annyira lényeg.
    5. Jól gondolom, hogy a sötétebb horror játékokhoz, filmekhez a Dynamic Contrast opció lesz majd inkább a nyerő?
    Mert ugyan még sötétben nem volt alkalmam tesztelni a monitort pl egy AvP játékkal, de azt tapasztaltam, hogy a fekete, középen mozgó feliratos képernyőkímélőn a feketét (pici késéssel) hirtelen nagyon el tudta feketíteni az opció.