| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Baszki, nem követtem, hogy miről is van szó Én azt hittem vmi alkalmazást kell a Windows kuka mellé tenni. Először nagyon nem is értettem a dolgot, :O de már vagyok annyira fáradt, hogy Én még ezt is elhittem volna.
Én egy 17"-os CRT-ről váltottam (LiteOn típus) és még mindig megvan a szekrény tetején. Lomizás alatt elmaradt, lehet Én is leviszem vhova aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
Csak ebben az lehet a bibi, ha jönnek a színesfém gyűjtő féleségek akkor szétbasszás, elviszik ami kell Nekik a többit meg ott hagyják, hogy lebomlik mint a kutyaszar. Mondjuk sokan ez utóbbit sem szedik össze. Télen meg pláne. Biztos azt hiszik, hogy a hóval együtt a kutyaszar is elolvad. Rájuk is szólok, ami sokaknak nem tetszik, de mondom Nekik, hogy okés elmegyünk hozzájuk, odaszarok az ajtajuk elé, aztán ott hagyom. A gond csupán annyi, hogy a többség az értelmi részét nem fogja fel még ennek a mondatnak sem.
Szal Én az ilyen szar alakoktól tartok egy kicsit. Lomi után is ami van, de legalább olyankor pár nap aztán eltakarítják a maradványt.