14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#9185 LG W2363V: jo kis monitor az idetlen szinet leszamitva. A 2494 HS-nek viszont nagyobb a kepernyoje. Szoval a Samsungra szavazok. -
#9184 Viszont az Lg-re van gari!
samsung 2494 hs,vagy az LG w2363v???
Így sosem lesz monitorom! -
#9183 Az iponon olvastam teszteket a belépő szintű ledesekről.
Nem sok jó vélemény van róluk! -
#9182 Nézd meg a videokártya könyvében, h milyen felbontásokat támogat. De sztem tudja kezelni. -
#9181 Sziasztok!
CRT-ről szeretnék váltani LED vagy LCD monitorra.
A LED monitorokat nemrég óta lehet kapni. Jobb a kontrasztjuk mint az LCD-knek és kevesebbet is fogyasztanak. BenQ 24" Full HD-t már 50-ért kapni.
Tényleg érdemesebb LED-eset venni vagy jobb inkább a régi fajta LCD?
Van valakinek LED monitora? Mik a tapasztalatai? -
M412305 #9180 Sziasztok!
Ha veszek egy Samsung 2333SW monitort, azt teljes felbontáson képes kezelni a gépemben lévő Asus Silent EN7300GT DDR2 Videokártya? Vagy először vegyek egy új videokártyát (Sapphire HD5670 1024 MB DDR5). A kettő egyszerre sajnos nem megy anyagilag. Üdv -
#9179 Persze hogy a Samsungokat ajanljak, a legjobb TN paneleket o kesziti :) (+monitorokat). Benq-nel nincsen 3 napos pixxelgarancia, ezert ez mondd valamit. -
#9178 Nekem itt a srácok folyamatosan a Samsungokat ajánlják,pedig már bepróbálkoztam itt náluk LG-vel,Benq-val stb.
Én kb. 1 hónapja nem tudok dönteni!
Nagyon hajlok a samsung 2494 hs felé,de az LG w2363v-ről is olvastam már jó véleményeket.(nem itt, -
#9177 BenQ 2222HDL -ről valami vélemény? Ilyet tervezek venni, állítólag nagyon szép a képe.
És ez miért nem FULL HD-s? -
#9176 Vagy 2333SW, esetleg ha nem fontos a fullhd akkor 2243BW. -
#9175 üdv
a 22-es méret kicsi a fullHD felbontáshoz
ha már 40 ezret összespóroltál eddig akkor még gyűjts hozzá 6-8 ezret és vegyél 24 colos Samsungot
pl : 2433LW,2494LW
-
M412305 #9174 Sziasztok! Monitorvásárlás előtt állok, és 2 típust néztem ki: az egyik a BenQ 2222HDL ás másik pedig egy Samsung 2243SW. Ti a tapasztalatok szerint melyiket javasolnátok? A gépemet nem használom játékokra, főleg irodai munkákra (szövegszerkesztés) és filmek nézésére. A videokártyám jelenleg egy ASUS EN7300GT Silent 256 MB DDR2. Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv -
#9173 samsung 2333HD -
#9172 tudtok ajánlani valami nagy és occsó lcd-t ami tv-ként is funkcionál? -
#9171 Samsung 2243BW -
harvypoker #9170 na most jutottam el odaig hogy tenyleg kell monitort vennem a CRT kezd meghalni
csak egyszeruen nembirok talalni egyet ami nemnagyobb 22nél nem fullHD és a tesztekben azt irnák rola hogy jo jatekokhoz -
#9169 Én csak ajánlani tudom. Igaz, nekem csak egy régebbi 15"-os iiyama lcd-m volt, 7(hét) év után a táp már nem bírta, egyébként nem volt vele semmi bajom. -
#9168 Magyarorszagon nem igazan forgalmazott es ismert (link)... -
#9167 komolyan? :D tesztekben miért nincs? :/ -
#9166 "életemben nemhallottam még"
Ne mar... :) Evek ota nyomatjak a jo kis monitorokat. -
#9165 életemben nemhallottam még, persze ettől lehet nagy/jó cég. olcsó? 22est adnak 52ért. ennyiért ott a samu2494-es akármelyik. szval passzolom. én nem venném meg. -
BenceYCE #9164 iiyamákról mi a vélemény? Egész jó áron vannak a pixnél. -
#9163 Sok mindent elbír egy sg topik, nyugi! Edzett már! :) -
#9162 Dehogynem.
Hidd el sokkal jobb lesz kiadni, mint Magadba tartani mert később ki tudja milyen pszihés problémákat okozhat... -
#9161 Köszi így utólag is, 2033SW-t vettem. Nagyon választékos magyaros káromkodással tudnám csak kifejezni hogy mennyire tetszik, de azt hiszem ez nem ide való... -
#9160 Én is leküzdöm ám nagy nehezen vhogyan, mint pap a szeretkezést.
;) -
#9159 cseréljünk :) nekem nem baj ha nem megy a magictune :D -
#9158 Ja. -
#9157 értem
reméljük javítják mielőbb... -
#9156 Ezért is írtam lentebb, hogy szerintem a HD5xxx-es szériával van gondja. 4870-essel semmi problémám nem volt. -
#9155 intregrált HD4200 -
#9154 Az a Win-es ablak Nálam is volt, de az csak annyi, hogy tűzfalon kiengeded-e. (gondolom frissítések után, stb...)
El is indul, de csak az utolsó tab-hoz enged hozzáférni, a többi mind inaktív. Most már megint nem pakolom fel újra, mert majd megint csak felkúrja az agyam.
VGA-d?!?! -
#9153 3.0.5 működik rendben
első újraindítás után nem volt jó
de második után felugrott wines ablak,hogy engedélyezem-e a működését
bepipáltam,hogy ok és elindult egyből rendben -
#9152 Bármelyik bolt köteles átvenni. -
#9151 Ha elforgatod, ~170 fok marad a betekintesi szog... (csak nem horizontalisan hanem vertikalisan ugye... ). Tobb oldalt nezz meg USA/nemzetkozi, stb, mert nem minden tipus szerepel a csodas magyar oldalukon. -
#9150 Baszki, nem követtem, hogy miről is van szó Én azt hittem vmi alkalmazást kell a Windows kuka mellé tenni. Először nagyon nem is értettem a dolgot, :O de már vagyok annyira fáradt, hogy Én még ezt is elhittem volna.
Én egy 17"-os CRT-ről váltottam (LiteOn típus) és még mindig megvan a szekrény tetején. Lomizás alatt elmaradt, lehet Én is leviszem vhova aztán meglátjuk mi lesz a sorsa.
Csak ebben az lehet a bibi, ha jönnek a színesfém gyűjtő féleségek akkor szétbasszás, elviszik ami kell Nekik a többit meg ott hagyják, hogy lebomlik mint a kutyaszar. Mondjuk sokan ez utóbbit sem szedik össze. Télen meg pláne. Biztos azt hiszik, hogy a hóval együtt a kutyaszar is elolvad. Rájuk is szólok, ami sokaknak nem tetszik, de mondom Nekik, hogy okés elmegyünk hozzájuk, odaszarok az ajtajuk elé, aztán ott hagyom. A gond csupán annyi, hogy a többség az értelmi részét nem fogja fel még ennek a mondatnak sem.
Szal Én az ilyen szar alakoktól tartok egy kicsit. Lomi után is ami van, de legalább olyankor pár nap aztán eltakarítják a maradványt. -
#9149 valami rászorulók lehet örülnének neki
lehet szegény gyerekek örömmel használnák... -
#9148 mondom rakd ki a kuka mellé. reggelre nem lesz meg. -
harvypoker #9147 kösz a linket de sajnos okosabb nemlettem :(
nincs is hova visszavenni mert hasznaltan vettem havertol vagy 6 éve
még a zöld szamot esetleg megprobalom csak van valami hely nyíregyen ahol le lehet dobni :D -
#9146 2005 augusztusától – az EU rendelkezései értelmében – a forgalmazóknak ugyanis kötelező térítésmentesen visszavenniük a leselejtezett elektromos eszközöket,