| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Hi!
Épp most olvasta, Ipon az LG topic-ját (W2363V-WF). :D
Ha jól látom ott is érdeklődtél, de látom kevesen regeltem vmit.
Ezt az ACER-t nem ismerem. Ill. úgy állesz-cuzammen az ACER-t, mint monitort nem ismerem, nem is találkoztam még velük. Ezért már nem is vásárolnék ilyet.
Már megírtuk itt Neked is, hogy a 2494HS tökéletes választás. Persze az, hogy próbálkozol infót gyűjteni, helyes!
Igen írják, hogy a fehér egyensúlyt nehéz eltalálni a 2494HS-nél, asszem Pixxel is írt róla vmit. Szerintem várd meg míg ír róla.
Egyébként pl. Samu 2333SW-nél a TFT driver csinál olyat, hogy felrakod és utána egy csomó alkalmazásban a fehér háttér, sárgás lesz. Mondjuk nagyon könnyen meg is szüntethető ez, de jó ideje már nem is teszek fel TFT driver-t. Pedig kellene. Csak mindig elfelejtem :)
Szal jó lenne tudni, hogy pl. nem-e ez a probléma?
Arra tudok gondolni, hogy vmiért esetleg sárgás lehet ott is a fehér. Azonban ha 1x beállítod a színprofilt úgy, hogy korrekt legyen akkor többet nincs gond vele. Ill. nem hinném, hogy arról van szó, hogy a fehér az okkersárga. ;)
Jútyobon is szoktak lenni egész korrekt felhasználói tesztek. Én pl. legutóbb bill+egér kombóról találtam tök jókat. Sokkal jobb, mint ha írásos formába próbálnák önteni, amit látni kell. ;)