PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naggyon jó monitor!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
am nekem is ilyen monitorom van, legalábbis a panel szerintem ugyanaz a 2333sw-ben meg 2333hd-ben csak utobbiba van tvtuner is
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
én mag vagyok vele nagyon elégedve
50k körül ár/érték arányban nagyon jó
feketénél látszik alulról némi bevilágítás de ezt drágább monitorokon is láttam
mikor megvetem ezt írtam 😊
ゾルターン
ゾルターン
Mindkettõ!
Fasza volt ez a GTA4-es videó! <#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Thrash \'Till Death
"The trees move. Do you not see it?"
Thrash \'Till Death
#7772: nagyon is állat egy ilyenen a játékélmény, 5 méterrõl... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
ゾルターン
Saor Alba
Saor Alba
Mar £300 korul lehet kapni 27" TFT FULLHD-s ( 1920x1200 )+ Freeview Box £320 . A osszes ekkora nagysagu LCD TV egy nagy fos .
Ja .. lehet mar kapni HD Freeview Box-ot is es HD-ben lehet lesni az olyan adasokat bagoert .
ゾルターン
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Saor Alba
Havernál játszottam ekkora tv-n boxal de szerintem sokkal csúnyább a kép, mint nálam. Pedig ez a monitor sm volt olyan drága, ahhoz képest hogy fulhd és digitális tv tuner is van benne
Össze sem lehet hasonlítani a kettõt a monitor javára...
arról nem is beszélve,hogy egy sima 22"-os monitor kb 40 ezer Ft egy 32"-os tv meg 100 ezer...
Thrash \'Till Death
Saor Alba
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Acer Apire One netbookra szeretném rákötni, késõbb lehet egy PC-n is használnám, de nem egy teljesítménybajnokon (Radeon 9800 Pro).
Hozzászoktam a szélesvászonhoz, de láttam az árgépen, hogy nem csak wide monitorokat lehet kapni (azt hittem a "régiek" már kifutottak).
www.sabian.com
<#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
samsung 2333hd
A háttérvilágítás szerintem pont jó, alul látszik egy kisebb bevilágítás de nem túl erõsen, nekem a feketáje is tetszik, a beépített tv tuner is jó, szépen magától megkereste a csatornákat, hybrid szóval analog és digitális. A beépített hangszórók nemtúljók, nem is nagyon használom õket. Csatlakozókból rengeteg van rajta, d-sub, dvi-d, componens bemenet, rgb, 2 hdmi, audiócsatik, tv antenne bemenet. Zserintem összeségében egy jó kis monitor, egyelõre még d-sub-al használom, mert dvi-d-t nem mellékelnek hozzá, azt majd jövõhéten megveszem...
Szerintem nullához konvergál az esélye, hogy el lehet még Õket passzolni. Én nem pöcsölök ilyenekkel.
De szerintem hasonló problémákkal küzdenek akik pl. 72cm-es hagyományos TV-ókkal rendelkeznek. Minap néztem asszem a PC-Bontó oldalát ahol 72cm-es TV-ót úgy árultak 10ezer pénzért, hogy Bp-n belül a kiszállítás ingyenes. Dúrva! <#wow2>#wow2>
Szerény véleményem az, hogy nem sok esélyed van az eladására, arra meg fõleg nem, hogy nagy pénzeket kaphass majd érte.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Soldiers: Az emlitett Pivot-funkcio, valamint:
2494HM: 24"
2494HS: 23.6"
Kulonbseg van meg ugye a feluletukben, a kava a HS-nel matt (halisten).
Saor Alba
"The trees move. Do you not see it?"
csak annyit láttam hogy a 2494HM drágább
A földeletlen konnektor sem hiszem, hogy problémát okozna.
http://goo.gl/gd6Zi5
Radiátor?! Azé a tél még odébb van... <#zavart1>#zavart1>
Enyém is nem földelt konnektorban van.
Cja, ha nem lesz jó, akkor marad amit Fatal is írt. <#idiota>#idiota>
Az hogy melyik media lejátszó jelenít meg képet és melyik nem, ahhoz semmi köze a monitornak.
http://goo.gl/gd6Zi5
Köszönöm, próbálkozom kicsit, meg a menüben állítgatással is kicsit. Amúgy lehet h hülyeség, de az bezavarhat pl. h radiátor van a monitor közelében vagy hogy nem földelt a konnektor?