• KranaZoli #9056
    Ezt az LG-t látni kellene. Ha Samu-t veszel, állítom bármelyik típust akkor amiket írtam "hiányosságokat" tapasztalni fogod. DE! 50ezerért lesz egy biztosan jó monitorod!

Ha az LG-t választod, akkor jön a zsákbamacska. Ergo megkérünk, hogy írj róla majd pár sort. :)

Személy szerint a Samu 2333SW vásárlása előtt elolvastam az Ipon-on készült tesztet. Kicsit ferdítenek rajta, de alapjaiban véve korrekt. Így Én elhiszem, hogy az LG jobb is lehet, talán jobb panel van benne. De ezt nem tudni. Redukálódott háromra a darabszám. Egyik szerintem jobb, mint a másik. Magam részéről ha 60ezer pénzért vásárolnék monitort akkor még elgondolkoznék ezen, ami nincs benne abban a háromban:
    SAMSUNG 2494HS És teszt... Csak, hogy még jobban összezavarjon. :)

Samu 2333SW jó, 2494HS kiváló. Több kérdésem nincs. Zsákbamacskát nem vennék, csakis ha ki tudtam próbálni. A 2494HS-be is állítom beleköt vmit az Ipon, de nem hinném, hogy az LG jobb monitort gyártott volna.

Zárszó: Lett 4db. :) Keress rá Google-ben, olvass utána és keress vmi felhasználói visszajelzés féle HSZ-eket. Talán az LG-re is vannak ilyenek.