PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Egyrészt mikor a monitor driverét fel akarom tenni, egyetlen másodperc alatt kiírja, h már fel van téve.
Ez így jó. Ez nem VGA driver. Pikk-pakk felmegy.
Ezt a driver-t honnan szedted?! XP találta meg?!
- Másrészt a filmeket nem akarja Media Playerben lejátszani a gép, csak BS-ben.
Egyiket sem használom. Nézd meg ezzel: Media Player Classic Homecinema 1.3.1249 (2.84 M😎
- Ezenkívül 1680x1050 60Hz-en mint ha vibrálna a kép, fekete szöveget vegyes színes mintásnak látom.
Ez így nem fasza, hiszen ez lenne a natív felbontás és a 60Hz-nek is jónak kellene lennie. 2233BW terméktámogatási hivatkozások
Olvastam olyat, akinek újra kellett pakolnia a VGA driver-t is. Ha ezek nem orvosolják, akkor uninstalláld a VGA driver-t, majd tedd fel a legfrissebbet és ha még mindig kaki, akkor újra a monitor driver-t is.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
http://goo.gl/gd6Zi5
Passz.
- Meg ha mondjuk a pixelgarancia eltelte után, de még a garancián belül kezd pixelhibásodni a moncsi, azzal tudnak vmit kezdeni?
Mármint javítás?! Nem. Szerintem bolttól is függ, hogy mit tudnak csinálni. Ezen még Én sem nagyon gondolkoztam, ui. a pixel hibának(knak) az elsõ pár nap alatt ki kell jönnie. Utána már kisebb az esélye, hogy pixel hiba lesz. Gondolom cserélik ugyanúgy, csak talán nem annyira rugalmasan, stb...
Talán más majd tudja!
- Ezenkívül én ipon-ról szeretnék rendelni, ahol 3 napos pixelhiba gari van, és azt írják, h akár 1 hibás pixel esetén is kicserélik.
Ki kell Nekik!
- Mert haverom szerint legtöbb helyen csak 6 vagy 8 felett cserélnek.
Vannak noname TFT-k, esetleg azoknál, vagy vmi alpárian szar üzletben.
Bármilyen választ köszi elõre is.
Ugyanilyen van a 2333sw-n is és 1"-al nagyobb is. 😄
Nem mindenkinek sikerül elsõ klikkre összeilleszteni a monitort ezzel a kis csonkkal (valóban az illesztést csinálhatták volna, vmivel jobbra is) de semmi problémát nem jelent.
Nyugodt szívvel vedd meg a moncsit.
kép
akarok venni egy ien monitort Acer AV 243 HQBD monitort olyan 52-55ezer körül van. HDMI-s, Full HD-s, 24 colos szerintetek ez jó monitor??
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp?categoryname=Monitors&categorySecond=
Azt nem tudom, hogy hogyan reagálnak az nvidia szemüveggel, 60k ft nem sok érte, ha kisebb hz-n is fut vele, mint 100-120?!. Ráadásul, dönthetõ, emelhetõ és még forgatható is, de hagsûlyozottan kiemelem, hogy még életemben nem láttam ilyen monitort, de eggyik sem full HD tudású. A Zalman kisebbik válozata 1280x1024 febontást tud 60HZ-en és mégis azt írja, hogy 3d tudású. Legalábbis azzal a szemüveggel amit hozzá adnak elvileg. Biztosan nem olyan jó, mint az nvidia szemüvege, de mégis kíváncsi lennék eggy összehasonlításra, mert nem találok, hogy mit tudna az nvidia szemcsivel.
Viszont, mit tudhat a Zalman monitora a szemüvegével eggy játéknál 60k ft-al szemben, eggy Nvidia 3d szemcsivel és mellé eggy ViewSonic vagy Samsung monitorral? 😊
A Zalman játék listáján ugyan azok vannak, mint az Nvidia oldalán, de akkor miért nem teszi be az nvidia a Zalmant a listájára? Ez a szemcsi csak nagy HZ-n fut és ez eggy alternatíva? Nemt tudom. 😞
Mitsubishi monitort, ha jól tudom csak rendelni lehet külföldrõl, ahol gyártják és azért nem éri megvenni, mert rizikós eggy picit.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Soldiers
Úgy tudod megnézni, hogy a banner-ban(!!!) ott vannak pixel tesztelõ progik. A pixel hibát az egyszínû háttéren egy pixelnyi "világító" eltérõ színû pixel mutatja. Talán ha rákeresel Google-al, még találsz nagy felbontású fotókat is.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
SAMSUNG 2333SW
PS:
Gaben ezt ajánlom Neked is.
Persze ha a használt LG jó állapotban van, akkor az 1920x1200 és 24" a mellett szól. Használtban is vannak nagyon jó TFT-k. Van lehetõséged kipróbálni?!
Röviden: 22" felejtõs ilyen célokra.
Az LG-rõl nem nagyon találtam tesztet, de alap specifikációk jónak tûnnek. Ha jó állapotban van, ilyen célra inkább ez.
Miért válik meg tõle a tulaj?!
monitort vennék
1,)BENQ E2200HD 45,000Ft
2,)LG W2452V használt 45,000Ft
game+film -re melyiket érdemesebb???
Ill. relatíve alacsony fényerõ és kontraszt értékeket is használok.
Néha filmnézéskor teszek kivételt.
PS:
Már notin is az az elsõ, hogy veszem vissza a fényerõt. Amíg nem volt TFT-m nem nagyon foglalkoztam vele. De most már notin sem bírom a max fényerõ környéki értéket.
Pl. ti este használtok háttérvilágítást a szobában? Ég valamilyen lámpa, vagy csak a monitor fénye világít? Nekem csak a monitor világít. Ha felkapcsolok egy lámpát mellé, akkor az jobban kíméli a szemet?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Amugy meg 23" full HD nem sokkal dragabb: link
Saor Alba
használom mindenre a monitoromat! játék filmet nézek stb szóval ilyen funkcionális kéne!
olyan monitor kell ami bírja a napi 8-10-15 órát akár és nem megy tönkre hamar!
max 40 kilót +5 ha azon múlik hogy sokáig tudom használni!
azt nem tudom hogy ezeknek a monitoroknak mennyi az átlagéletkoruk?
az lenne a legjobb ha vennék egy lcd TV t és rákötném a gépet!?
http://goo.gl/gd6Zi5
olykor egyhuzamban napi 15 órás használatra akár egész héten át!
csak mert az elsõ tft monitorom Yakumo volt 2.5 évet bírt ki tönkre ment kicserélték DAEWOO ra tudom nem a legjobb, az most ment tönkre 8-9 hónap után igaz sokat ment a monitor ebben az idõtartományban!
Saor Alba