• fery02
    4-5 évig, ha nem muszáj, nem tervezek gépre költeni. Elég sok pénzünkben volt már önmagában ez a gép 1 éve, de tényleg nagyon kéne már hozzá inkább egy rendesebb TFT monitor, ennyi azért illene hozzá, de akkor már tényleg majd csak akkor, ha saját keresetem lesz (remélem pár év múlva), mert ebbe a gépbe is belesegítettek azért a szülők.

Amit Solten linkelt monitort, annak a tesztjében egy kommentező írt egy elég meggyőző kommentet, miszerint 1680x1050-on játék közben oylan olyan volt a képminőség, mintha egyfajta álomvilágban játszott volna, de amint visszarakta fullHD felbontásba, egyből valóságos volt a képminőség.
    Magam mondjuk néztem utána képeket, különböző felbontásokban, de így CRT-n nézve én mondjuk nem igazán láttam számottevő különbségeket, lehet azt az "álomvilágot" is picit eltúlozta.

Ehhez a monitorhoz egyébként még annyit, hogy ha már úgyis fullHD, akkor már, ha pl a 24"-os 2433LW is ugyanennyibe kerül szinte, akkor nem lenne jobb választás inkább ez a 2333SW helyett? Bár ezek a kontraszt arányok nem tudom számottevőek-e:
    2333SW: 1500:1
    2433LW: 50000:1
    Igazából nem sokat mondanak nekem ezek a számok. Meg, hogy melyik a jobb scak azt nézem, hogy elég nagy a két monitor kontrasztszámai között a különbség.