14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#9025 Hát nem muszáj azért natívban játszani, kisebb felbontásban is szép lehet. Mondjuk én játék miatt tuti nem vennék Full HD-t, csak film miatt. -
#9024 Ha bírja a játékokat fullhdban a géped és van pénzed állandóan VGA-t cserélni, hogy bírja a natívot, akkor vegyél nyugodtan. -
#9023 igenvegyél -
#9022 OK!
Egy "annak"-kal többet írtam!
Akkor,most érdemes venni full hd-s monitort,vagy nem?(ha játékra is használnám) -
#9021 "Tényleg nem érdemes annak ,aki játszani akar a gépen annak?"
Na, ennek a sornak fuss neki újra. -
#9020 Sziasztok!
Ezt írta valaki:
"Gondolkodtam még a Benq E2200HD-n, mely HD felbontású (1920x1080), és DVI mellett HDMI csatlakozóval is rendelkezik, de a nagy felbontás eltántorított, elvégre nem akartam, hogy játékok alatt kevesebb fps-t kapjak. Azonkívül lehet csak előnye lett volna."
Pont most akarok full hd-s moncsit venni.
Tényleg nem érdemes annak ,aki játszani akar a gépen annak?
Idáig ezt még nem hallottam!
Szerintetek?
Egyelőre samsung 2433lw mellett vagyok,egyéb tipp??? -
#9019 igazából fogalmam sincs hogy mivel csinálta :D -
#9018 Lemaradt egy betű. Így korrekt:
...sok köcsög különféle konzolos szarsággal hadonászó Júzernél...
-
#9017 "sok köcsög különféle konzolos szarsággal hadonászó úzernél"
-
#9016 Ettől Én is parázok egy kicsit, ui. monitor fölött egy polc az meg tele minden xarral. Vmi leesik, vagy rá, vagy elé - jobb esetben. :(
Kéne rá vmi védő szarság, ami már volt is jútyúb videókon link-elve a sok köcsög különféle konzolos szarsággal hadonászó úzernél. -
#9015 és hogy sikerült megkarcolni? -
#9014 samu *.* -
#9013 LG W2053TQ
20' ,D-sub,DVI,1600x900,5 ms, 37 ezer Ft
Samsung P2470HD
tuner,FullHD,D-Sub, DVI, HDMI, SCART, hangbemenet,optikai hangkimenet,két hangszóró,távirányító, 78 ezer Ft
-
#9012 am valami 19-es samu, és állítólag talált valami polír cuccot rá, mondjuk nemnagy, aztmondja kb akkora mint a kurzor -
#9011 Szerintem sehogy, csak cserélik a panelt.
Jó lesz telefon kijelzőnek. :D -
#9010 haverom ma sikeresen megkarcolta monitorját. Aztmondja nem mély, de fehér felületen zavaró, mert szines lesz. Ezt javítják valahogy? -
#9009 Köszi a gyors választ ! -
#9008 link -
#9007 Tudom és korrekt is. De ennyi az alternatíva. A kérdés meg ez volt. -
#9006 A hdcp támogatás mit jelent??? -
#9005 És ehhez mit szólsz???
"akkor már, ha pl a 24"-os 2433LW is ugyanennyibe kerül szinte, akkor nem lenne jobb választás inkább ez a 2333SW helyett?"
"'Dehogynem ;)"
Ezt írták alább! -
#9004 Igen: 2333SW -
#9003 Sziasztok!
Sok jót olvastam itt a 2433lw-ről,de esetleg más alternatíva is létezik ebben az árkategóriában? -
#9002 Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Akkor valószínű 2433LW lesz majd valamikor, ami akkor valójában 23,6"-os, de akkor gondolom felkerekításből írják, hogy 24".
Feljegyzem a nevét és akkor majd meglátjuk. :) -
#9001 Nem kell parázni a kisebb felbontástól. 1680x1050-ben is teljesen jól játszható egy game FullHD készüléken is. Természetes, hogy natív felbontás az natív felbontás. DE! A 4870-esed bírni fogja a FullHD-t is!!! -
#9000 "akkor már, ha pl a 24"-os 2433LW is ugyanennyibe kerül szinte, akkor nem lenne jobb választás inkább ez a 2333SW helyett?"
Dehogynem ;)
Annyi a kulonbseg hogy az LW 23.6"-os, az SW pedig 23". -
Dobronski #8999 Az dinamikus, dinamikus=hülyeség. -
Dobronski #8998 Én a 2433LW-vel a több fps érdekében (multiplayer) 1280x720-ban játszok, de alig veszem észre, egyedül a nagyon kicsi betűknek ad egy kis élet, de nincs homályosodás. Azért 2D-ben már észre lehet venni, már csak az ikon méretek miatt is, de pl. gétéja négyet "csak" HD-ban nyomtam végig. -
#8997 szerk:
/ - ", de akkor már tényleg majd csak akkor, ha saját keresetem lesz (remélem pár év múlva), mert ebbe a gépbe is belesegítettek azért a szülők" -
#8996 4-5 évig, ha nem muszáj, nem tervezek gépre költeni. Elég sok pénzünkben volt már önmagában ez a gép 1 éve, de tényleg nagyon kéne már hozzá inkább egy rendesebb TFT monitor, ennyi azért illene hozzá, de akkor már tényleg majd csak akkor, ha saját keresetem lesz (remélem pár év múlva), mert ebbe a gépbe is belesegítettek azért a szülők.
Amit Solten linkelt monitort, annak a tesztjében egy kommentező írt egy elég meggyőző kommentet, miszerint 1680x1050-on játék közben oylan olyan volt a képminőség, mintha egyfajta álomvilágban játszott volna, de amint visszarakta fullHD felbontásba, egyből valóságos volt a képminőség.
Magam mondjuk néztem utána képeket, különböző felbontásokban, de így CRT-n nézve én mondjuk nem igazán láttam számottevő különbségeket, lehet azt az "álomvilágot" is picit eltúlozta.
Ehhez a monitorhoz egyébként még annyit, hogy ha már úgyis fullHD, akkor már, ha pl a 24"-os 2433LW is ugyanennyibe kerül szinte, akkor nem lenne jobb választás inkább ez a 2333SW helyett? Bár ezek a kontraszt arányok nem tudom számottevőek-e:
2333SW: 1500:1
2433LW: 50000:1
Igazából nem sokat mondanak nekem ezek a számok. Meg, hogy melyik a jobb scak azt nézem, hogy elég nagy a két monitor kontrasztszámai között a különbség. -
#8995 Amúgy olyat is hallok néhol, hogy egyes kártyák rosszul is tűrik, ha nem tudják magukat "kiélni", mert azért nálam 1280*1024-es max felbontásban lehet picit lekorlátozva érzi magát. Osztálytársam szerint már akkor kellett volna váltanom crt-ről, mikor magát a gépet vettem (még talán arra is emlékszel, hogy ebben is segítségemre volt a "Milyen gépet vegyek most" topik :)), mert így nem is igazán érzem, hogy mit is tud valójában.
Végülis látványjavítók nélkül is el lehet lenni, meg valószínűleg a felbontás is kárpótlásomra lesz majd, lehet jó lesz ez. :) -
#8994 3 napos pixelgari. Jo osszeszerelesi es kepminoseg. 3 ev garancia. -
#8993 Ennyire jó ez a Samsung???
Már többen ajánlották!
Miben jobb a többitől??? -
#8992 #8988
link -
#8991 nincs pixelhiba garancia meg még benq is
én nem vennék magamnak... -
#8990 A benq jelenleg 47-48 ezer ft?
Talán megéri!
Más fórumon azt írta akinek ilyen volt,hogy fasza,szép színek stb. -
#8989 Mit szólsz a Benq g24HDbl ledeshez?
Egy másik fórumon,akinek ilyen volt dícsérte! -
#8988 üdv
inkább 24-es legyen !
Samsung 2433LW vagy 2494LW -
#8987 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Egy 22-23 colos monitort szeretnék venni,kb 45-50 ezer ft-ért!
Köszi! -
Drall #8986 Ja ja torz életlen a kép. Közelieknél ez nem is olyan gáz de távoli képeknél eléggé feltűnő.
720p s videk viszont eszméletlenül néznek ki. Azzal nincsen bajom. Csak van egy csomó DVD m amit így nem tok megnézni de venni fogok TV t és azon fogom nézni őket. Csak addig kellet volna átmeneti megoldás amíg azt meg nem veszem.