• desigo
    22 colban a full HD felbontás túl kis méretű nem annyira élvezhető a videó mint 1-2 collal nagyobb méretben.Ha böngészel,dolgozol akkor meg elég aprók a betű méretek.Szinte már zavaróan ezért fel is kellett nagyítani az ilyen monitoron.
    A Samsung saját magának gyártja az LCD panelokat nem mástól veszi és három napos pixelgarancia is van rá (azonnal cserélik).LCD TVben én lehet az LGt ajánlanám de monitorban Samsung a best.
    Több fórumozónak is van 2233SW-je és mindenki megelégedve,örömmel használja.
    HD őrület előtt 22 colos monitorok mentek 1680 x 1050-es felbontásban és teljesen jók voltak.
    Én már többször vásároltam az iPonban és teljesen pozitív a tapasztalatom.Hivatalos garanciát adnak és monitor vásárláskor egyből vittem az emeletre (szervíz) ahol segítőkészen tesztelték,hogy nincs-e pixel hibája.De teljesen mindegy,hogy hol veszed csak hivatalos gyártói garancia legyen hozzá!
    Véleményem szerint ha FullHD monitort veszel akkor érdemes 23-24 col körül gondolkozni mert nem annyival nagyobb az árkülönbség a 22-es társaikhoz képest mint amennyivel többet tudnak.