14419
  • pxxl
  • Ngeri
    vki 25-30 között tudna ajánlani monitort?
  • pxxl
    gondolom lassan jönnek a "led" monitorok. meg majd az oled-ek is...
  • somdav95
    Erre énis kíváncsi lennék .. Például egy t260HD utód nemlesz mostanában? Mert nyáladzok egy olyan darabra, csak már elég régen jött ki, nem tudom h megéri-e megvenni....
  • desigo
    A "P" széria viszonylag újnak mondható meg is van az áruk.
    De ha még újabb típusok jönnek azok sem éppen olcsó monitorok lesznek.
    Kell majd idő,hogy lemenjen az áruk.
    P series
  • radical
    Köszi szépen mindenkinek a visszajelzéseket. Ez alapján akkor 1650es TFT lesz, valszeg a 2233BW. Kicsit lehet hogy kellene várnom a 2010-es új modellekre, hátha valami jó design jön ki vagy valami technikai újdonság. Nem tudja valaki hogy mikor lesznek az új modellek bejelentve samsungnál?
  • [HUN]FaTaL
    1920as téma: Túl kicsik a betűk, filmhez meg nem olyan szép mint nagyobb méretben.

LG-t pedig azért nem ajánlom mert a gari időn túl nekem 1 hónapot ment, így összesen 3 év 1 hónapot, az előző monitorom, és más is így járt vele, elég sokan (Imyke pl.). Én nem veszek többet LG-t, és emiatt nem ajánlom másnak sem.

Pixelgari LG-re is van.
  • kifli
    én ipontol vásároltam a 2333HD-met (sw-től egy +tv tunerben tér el) de van rá pixelgari is meg 2év rendes garancia is. (vidkarival volt garanciaügyem, de le lett rendezve normálisan és én még jól is jártam :))

Ha már írok hsz-t a véleményem is leírom erről a monitorrol, mert nem sokban térhet el a 22"-os kistesótól :)
    Nos, nekem tetszik ez a monitor és tényleg szép a képe, előző monitorom egy LG-volt, hát annál sokkal szebb. (bár az régebbi model volt, ezért nem meglepő és összehasonlítani sem lehet) Szép a kinézete, és a színek is szépek, alulról van egy kisebb bevilágítás, de ez csak akkor észrevehető egy kicsit ha az egész kép fekete, amúgy nem észrevehető.

22"-ba (16:9-be állt 21,5") azért nem ajánlott a fullhd felbontás mert nagyon aprók a pixelek, így pl az írások nagyon picik. 23-24"-nál és fölötte ajánlott a fullhd monitor.
  • desigo
    22 colban a full HD felbontás túl kis méretű nem annyira élvezhető a videó mint 1-2 collal nagyobb méretben.Ha böngészel,dolgozol akkor meg elég aprók a betű méretek.Szinte már zavaróan ezért fel is kellett nagyítani az ilyen monitoron.
    A Samsung saját magának gyártja az LCD panelokat nem mástól veszi és három napos pixelgarancia is van rá (azonnal cserélik).LCD TVben én lehet az LGt ajánlanám de monitorban Samsung a best.
    Több fórumozónak is van 2233SW-je és mindenki megelégedve,örömmel használja.
    HD őrület előtt 22 colos monitorok mentek 1680 x 1050-es felbontásban és teljesen jók voltak.
    Én már többször vásároltam az iPonban és teljesen pozitív a tapasztalatom.Hivatalos garanciát adnak és monitor vásárláskor egyből vittem az emeletre (szervíz) ahol segítőkészen tesztelték,hogy nincs-e pixel hibája.De teljesen mindegy,hogy hol veszed csak hivatalos gyártói garancia legyen hozzá!
    Véleményem szerint ha FullHD monitort veszel akkor érdemes 23-24 col körül gondolkozni mert nem annyival nagyobb az árkülönbség a 22-es társaikhoz képest mint amennyivel többet tudnak.
  • radical
    Azt meg tudná valaki magyarázni hogy miért nem ajánljátok 22"ban a full HDt, csak az 1650-et?
    Illetve hogy miért jobbak a Samsungok az LGnél?
    Jelenleg az alábbiak között nem tudok dönteni, nettó 35öt tudok max költeni.
    2233BW vagy 43 BW
    2233SW (ezt nem tudom hol lehet kapni) vagy 43BW
    LG 2261VP
    Melyik lenne a jó választás? Azok is írjanak tapasztalatot akiknek van ezekből valamelyik.
    Köszi!

Más:
    IPONt ismeri valaki? Hogy lehet hogy közel nagyker áron vagy olcsóbban adják a samsung monitorokat? Szürkeimportos? Milyen garancia van rá?

• Lacee86
    Ha nem akarsz gyakran port törölni, akkor 43, ha bevállalod h gyakran kell, akkor 33. :D 33-as sztem szebb, csak ezen azonnal látszik a por. Erre nem gondoltam mikor vettem, de hát ez legyen a legkevesebb. :)
  • KranaZoli #8654
    Ühüm!
    Csak design különbség van.

Fatal-nak van 2043BW. Jókat írt róla. A 22-es is biztos fasza. De szerintem mindkettő. :)
  • Madmano
    Köszönöm a véleményeket.Az a helyzet,hogy a 45k is erőn felüli összeg.Úgyhogy nem valószínű,hogy hozzá tudnék majd tenni bármennyit is.Tehát akkor 2233 vagy 2243BW,igaz?
  • KranaZoli #8652
    Ne így állj hozzá. Ebből nem sok jó fog kisülni hosszú távon!!!
    Ha van 45k, akkor kell ott lennie 50k-nak is, legfeljebb vársz még.

Ha 45k a max. akkor 2233BW és 2243BW. A különbség "csak" a design. Van még a 2243SW ami FullHD és személy szerint biztos inkább előzőeket venném 22"-ban, mint ez utóbbit de volt itt olyan aki ilyet vásárolt és jó véleménnyel volt róla. Azóta direkt nem beszélek le senkit már róla.

Ha hozzáadod a +5k-t, akkor viszont már hosszabb távon kifizetődőbb monitort tudsz vásárolni. Ezekre is voltak példák. 2333sw, picit fölötte 2494LW. Ha érdekel a FullHD, ne adj Isten fél, 1 év múlva jól jönne.

Én inkább várnék ha nem sűrgős, más kiadáson lefaragnék és 2494LW-t vásárolnék mert akkor "egy életre" letudtad a monitor vásárlást.

Pár ezer forint, de hosszú távon kifizetődőbb. (szerintem)

Arany középút a 2333SW. És mivel Én is ilyet birtoklok nyugodt szívvek ajánlom. (amikor Én vettem a 24"-osak sokkal drágábbak voltak, ez az 50 és fölötte pár ezres vmi irdatlan jó ár egy 24"-os Samu monitorért.)
  • [HUN]FaTaL
    2243BW, 2333SW
  • kifli
    az sem egy rosz monitor :)
    ha esetleg van rá +4e-ed akk 2333SW, jókis monitor
  • Madmano
    Köszönöm Uraim.Akkor finomítsunk picit az áron:max45k.Szerintem maradnak,amit Zoli linkelt,vagy a 2233BW.
  • Solten
    22"-est 50-ert, lol. Ennyiert mar ertelmes 23-24"-eseket kapni: link. Bar inkabb: link
  • pxxl
    SAMSUNG 2333SW 1" ide vagy oda :)
  • KranaZoli #8646
    22"-ban teljesen kiforrottak a Samsung 1680x1050-es monitorjai.
    Igazából csak a design dönti el, hogy Neked mi a szimpi.
  • Madmano
    Akkor most ketten:ajánljatok nekem egy jó 22colos monitort.Ami max50 ropi.
  • [HUN]FaTaL
    Analóg :/
  • pxxl
    azon legalább van dvi :) 1680 x 1050 max felbontással
  • Madmano
    Hát igen,sejtettem.:)Akkor inkább a BW,igaz?
  • pxxl
    kb ugyanaz mint a bw, csak fél collal kisebb (21.5"), full hd (1920x1080), analóg rgb, 40W fogyasztás, 4.4 kiló :) szval nemkő verzió :D
  • Madmano
    A Samsung 2233SN-ről vélemények?
  • Lacee86
    Nekem ilyen monitorom van. Engem nem zavar, igazából nem is látok semmi különöset.
  • Madmano
    Nézegettem amiket Zoli linkelt nekem,monitorokat lejjebb(#8623).Egyik tesztben olvastam egy 5ms-os monitorról(2233BW,ha jól emlékszem),hogy játékoknál látható az után húzás.Tényleg zavaró ez?Mondjuk fps-nél?
  • Calver
    8800GT mellett én Samsung 2253LW-vel (1680*1050) nagyon jól elvagyok, egyetlen játékban sem kellett soha különösebben lebutítanom a grafikát, 1920*1080-ról nem tudok nyilatkozni, de szerintem tökéletesen megfelelő 1680*1050-es felbontás ha nem 1080p filmeket akarsz rajta nézni - arra viszont gondolom ott van a TV.
  • radical
    Nah végig olvastam 5 oldalnyi hozzászólást de még mindig tétovázok.
    Lecserélném a Samsung 730MPmet egy nagyobb monitorra, főleg játék menne rajta, néha pár HD mkv mert főleg a 102es Sonyn mozizok.
    1 gigás 8800GTm van amivel 1280ban toltam eddig a játékokat. Érdemes 1920as moncsit néznem vagy 1680as is elég lenne? Mert ez alapján 2243SW vagy 2233BW lenne a befutó elvileg. Az is lenne a lényeg hogy a képernyő magassága ne legyen kisebb mint a mostani 17esnek és jó volna ha valami designos cucc lenne. Jah és ár meg helyigény miatt max 22col.
  • KranaZoli #8635
    Ezért írtam, hogy minden rendben vele, kivétel a 19".
    De inkább ez, mint egy alsó kategóriás 20-as wide.
    (szerintem)
  • pxxl
    nemtom az olyan baby méret :D nem férfias
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond a 20as Wide monitorokkal, már amennyiben 16:10.
  • pxxl
    19-20"-os wide...elég idiótán mutat. sztem
  • KranaZoli #8631
    Nehéz. :(
    20"-osban csak bóvlí van.

19"-osban lenne ez.
    link

Mindene tökéletes, csak 19".
  • pxxl
    talán egy SAMSUNG 2043SN ~32000
  • Ngeri
    Sziasztok
    Valaki tudna 25-30 környékén ajánlani egy monitort?:)többért nem nagyon tudnék..
    a méret nem lényeg:D
  • Madmano
    Még valami:van egy LG L1718S monitorom.Ez mennyit érhet?
  • Madmano
    Ok.Köszöntem az infót.
  • Dobronski
    A HDMI hangot is tobábbít.