• dilofekete
    A Zalman monitornak is van két 3d-s monitorja, amik elvileg támogatják a 3d szemüveget:
    http://www.zalman.co.kr/ENG/product/CategorySecond_Pic.asp?categoryname=Monitors&categorySecond=
    Azt nem tudom, hogy hogyan reagálnak az nvidia szemüveggel, 60k ft nem sok érte, ha kisebb hz-n is fut vele, mint 100-120?!. Ráadásul, dönthető, emelhető és még forgatható is, de hagsűlyozottan kiemelem, hogy még életemben nem láttam ilyen monitort, de eggyik sem full HD tudású. A Zalman kisebbik válozata 1280x1024 febontást tud 60HZ-en és mégis azt írja, hogy 3d tudású. Legalábbis azzal a szemüveggel amit hozzá adnak elvileg. Biztosan nem olyan jó, mint az nvidia szemüvege, de mégis kíváncsi lennék eggy összehasonlításra, mert nem találok, hogy mit tudna az nvidia szemcsivel.
    Viszont, mit tudhat a Zalman monitora a szemüvegével eggy játéknál 60k ft-al szemben, eggy Nvidia 3d szemcsivel és mellé eggy ViewSonic vagy Samsung monitorral? :)
    A Zalman játék listáján ugyan azok vannak, mint az Nvidia oldalán, de akkor miért nem teszi be az nvidia a Zalmant a listájára? Ez a szemcsi csak nagy HZ-n fut és ez eggy alternatíva? Nemt tudom. :(
    Mitsubishi monitort, ha jól tudom csak rendelni lehet külföldről, ahol gyártják és azért nem éri megvenni, mert rizikós eggy picit.