| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
benkoszabi #7375 nahát srácok, minnél többet játszom a CoD 4-e, annál szembetűnőbb, hogy a friss monitoromon mennyivel szarabb a kép, mint a régi CRT-n...jó tudom, olcsó monitor, nem is akartam drágát..de hogy ennyire ronda legyen egy játék, hát ez már abszurd...a felületeknek nicns mélysége...minden objektum kockás...és túl világos a kép...
Egyébiránt a 8800GT tulajok szerint 1440x900-as felbontásban elég kell hogy legyen az 512Mb VRAM....és a CoD4 különben is gépbarát cucc...
na de mindegy...
Egy kérdésem...ugye ezen a monitoron van DSUB és DVI mimenet..én DVI-re kötöttem természetesen...de a monitor menüjében találtam oylan, hogy Imput Select: DVI - Dsub....ezt itt tudom állítani attól függően, hogy mire kötöttem be, vagy ezt a monitor automatikusan felismeri, és beálíítja maga? mármint ha pl. DVI-re van kötve a monitor, én nem tudom az átviteli jelet D-subra állítani ugye? és fordítva sem működik...