PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az újakhoz ajándékba jár direkt LCd tisztító kendõ 😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szerintem nálad más gond van, nem a monitor piszkos. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
minõségi német LCD tisztítóval + PSP LCD Tisztító kendõvel
szóval :
"Az Auto funkció feloldásához tartsa lenyomva több mint 5 másodpercig a
Menü gombot."
kb ennyi
fõleg mikor hipermarketek, stb árulják a régi típusokat
+10-20%-ért jobbat nagyobbat újabbat lehet kapni máshol
a feketéje szürke volt inkább 😞
valami meghibásodott benne és zizegett állandóan a kép 😞
és dvi se volt rajta
Milyen Philipsed volt?
én egy 190P-t használok pár éve és meg voltam elégedve vele
lassan esedékes lesz egy csere 24-esre
nem tudom mekkora elõrelépés lenne színminõség terén egy Samu...
190P jó szolgálatot tett eddig
nem egy mai darab...
adatai:
Philips 19" 190P Ergo ezüst Max. felbontás: 1280×1024@75Hz; Látószög: 178 / 178; Kontraszt: 1300: 1; D-Sub, DVI-D, 2xDVI-I; 8ms, Zero Bright Dot (1 vil.pix.csere), magasságbeállítás , forgatható képernyõ, 300cd / m2 fényerõ
egyiket se venném meg
fõleg úgy nem hogy Philips TFT-m már volt
akkor alap ez
de lehet nicns is rajt dvi
esetleg tudnátok segíteni egy olyan problémával szemben ami ma ütötte fel a fejét... egy nagyszerû Samsung SyncMaster 710n monitoromon az "AUTO" gomb fogta magát ( könnyen lehet hogy én voltam 😊 ) és "Locked" -olta magát ...
kérdés: milyen módon tudnám feloldani?
Elõre köszi
moho
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Thrash \'Till Death
no game 😉
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az egész olyan hogy, vana videókáryámhoz a driver, azt feltettem, mert most raktam ujra az XP-t! Feltettem, jó volt minden, és 1 2 hét után elkezdett fura dolgot csinálnia monitor. Ugye én játékokkal játszok multiba, és egyik nap azt vettem észre hogy elkezdett bejönni egy csomo csík, egymás után mintha a monitor belsejébõl jönne, és pár ien után meg elsötétedik a képernyõ, után kivilágosodik, és ugyan ez megy folyamatosan! Már próbáltam a driver ujra telepítését, a biosban is körûl néztem, a VGA mod is megy, a bitek és a felbontás számát is már ösze visza állítgattam de seehogynemjó. mikor bekapcsolom a monitor 1 ideig jó, de aztán ien szarlesz :S Szerintem a monitorral nincs baj, mert régen csinált iet, de megis oldottam azzal hogy a VGA modot bekapcsoltam, de most ugysejó! :S Most nemtudom mit várok tõletek, szerintem valami beállítást--> megoldást, vagy valami programot vagynemtom! Megpróbáltam csinálni fényképet errõl a jelenségrõl, de nemtuttam mert a amit csináltam screenhotot, abba nem volt benne, sztem nem érzékelte vagy nem tudom! :S
te is jól jársz, meg én is 😛
amúgy felmész depora és ott már egész korrekt 22" monitorokat találni 60-70E között
ha kiakarod használni az összeget:
-ASUS MK221H
22" TFT, 300 cd/m2 fényerõ, 5000:1 kontrasztarány, 2 ms válaszidõ
64.284 Ft
-Samsung 225BW
22", 280 cd/m2 700:1 kontraszt, 5 ms válaszidõ
62.496 Ft
-Dell E228WFP
22" LCD, 300 cd/m2 fényerõ, 800:1 kontraszt
69.360 Ft
-Hewlett Packard W2207H
22", kontraszt arány: 2000:1, 5 ms válaszidõ
68.500 Ft
-Acer P221Wbd (ET.EP1WE.002)
22" Wide TFT, 300 cd/m2 fényerõ, 2500:1 kontrasztarány, 5 ms válaszidõ
62.400 Ft
nekem a Dell elég szimpatikus...
van 70pénzem monitorra, játék és filmnézésre kellene.
Mit vennétek Ti?
elõre is kösz
---
Vki más?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
22"-os méretben mi az ajánlat?
klikk illetve
itt az "adatlapja" .. 88k ért szerintem egész jó .. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Monitort akarok venni..etc etc.
Kritériumok:
19"=<
90E HUF>
Igazából 22"-ban gondolkoztam. 'Sajnos' 24" nem jön ki ennyibõl. Nézegettem PH teszteket, olvasgattam. Elképzelésem van.
Így kérném, csak olyanok írjanak, akik értik mit mondanak 😉
Szóval nem a méret a lényeg 😄
Köszi
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Kb 3 óráig, amíg teszteltem hogy jó e, nem pixelhibás e a tv. Ez 94 cm-es Samsung LCD, és mikor visszaraktam a 19"-os monitort, azt tapasztaltam, hogy mi ez a hangyapöcsnyi kijelzõ.
Nagyon állat volt, csak azóta még nem volt idõm, így még csak TV-t néztem/nézek azóta (Jún. 8-án vettem) rajta.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
A tanácsotokat kérném: a Fujitsu Siemens monitorom kezd elromlani és nem tudom mi okozhatja a hibát. Egyre gyakrabban csinálja, hogy elmegy a kép és ezzel párhuzamosan elkezd sípolni. Most már oda jutottam, hogy semmilyen módon nem tudom visszahozni a képet.
Az érdekelne, hogy másoknál is elöfordult már ilyen hiba? És ha igen érdemes megjavíttatni , vagy nincs értelme ennek?
Elöre is köszi a segítséget😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\