• KranaZoli #7055
    Elkezdtem írni egy HSZ-t, aztán meggondoltam Magam és visszatöröltem....

Természetesen be kell hozzá kapcsolni, különben mi világítana rajta?!
    Üzletben is meg lehet oldani. Sőt! Én olyan boltban nem is vásárolnék 50ezer pénzért, ahol erre nincs lehetőség...

Megkéred az eladókat, hogy legyenek szívesek kössék már rá egy gépre, mert meg szeretnéd nézni nem pixel hibás-e a termék. Legrosszabb esetre vigyél Magadra pixel tesztelő progit pendrive-on. De lesz Náluk olyan. Google-ban ahogyan Solten is írta, pl. "dead pixel tesztelő", stb...

Próbáld ki a mostani monitorodon. Ezek a progik nem csinálnak mást mint kitesznek teljes képernyőre egy-egy színt. Pl. fekete háttér. Ha van pixel hiba a monitoron, akkor ott ahol pixel hibás nem fekete, hanem zöld lesz. Piros háttéren talán zöld, fehéren piros. De ez csak egy-egy pixel. Ha van, akkor észre lehet venni, de vadászni kell...

Ha több is van, akkor már sokkal könnyebb észrevenni.

A pixelgari 3 napig van. Jobb monitorok esetén és akár egy pixel hibával is vissza lehet vinni már. Ha ott a helyszínen csinálod ezt, akkor nem kell cipelned ide-oda.

Igen van jogod és kúrvára nem az eladón múlik ez. De ne olyan terméket válassz, amelyik pl. csak 3 pixelhiba esetén cseréli vissza a terméket. Ipon-on odaírják melyekre van 3 napos pixelhiba garancia. Samsung-okra alap.