• KranaZoli #7026
    No, először is gratula a monitorhoz!
    Aztán 2x meg nyugodjál meg, nincs nagy probléma.

1.) először nézd meg, hogy nem pixel hibás a kijelző. Keress vmi dead pixel progit, vagy állíts be fekete hátteret.

2.) a TFT összeillesztését azt picit elkúrták. Sokaknak okoz ilyen problémát. Nálam is hasonló volt a helyzet. Mondom nem igaz, hogy ezt 1xerűbben nem lehetett volna megoldani?!

3.) a szétszedését se úgy próbáld majd, hogy így felhelyezve leszedeni, hanem először majd vedd le a talpát, utána könnyen kijön a "nyaka".

4.) feltenni pedig úgy a legkönnyebb, ha az ember fölül 2 oldalt balra-jobbra mozgatja, miközben lefelé nyomja.

5.) több mint vszínű, hogy legjobb az lenne, ha újraraknád az OS-t és nem kavarna be régi kijelző driver-e. Szerintem ez lehet az oka annak is, hogy vmi nem látszik, stb...

6.) DVI-al kötötted össze a gépet és a TFT-t. Ilyenkor nem él az Autoadjust funkció, viszont VGA driver-ből tudod szépen állítgatni. (nV-t nem ismerem!)

7.) Én nem azt a driver-t teszem már fel, ami a CD-n van. Nekem a Vista már talál újabb Samsung driver-t és a WinUpdate fel is installálja. (de amit dobtál képet az jó -> digitális)