14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#7024 Felakarnám tenni a drivert, a samsung oldaláról szedtem le, az előző csak xphez jó, azt írta.. leszedtem, feltenném. Erre ezt adja!! Nem lehet kiválasztani a VGAmat -
#7023 Hát megvettem a monitort. hazahoztam, azzal a kis nyakkal annyit szórakoztam, kb 20 perc volt mire sikerült rátennem a monitort
Feltettem a telepítő CDről a drivert, erre kiírja a vista h lehet h nincs jól feltelepítve a driver.... Na mind1
Érdekessség hogy nem látom a tálcát, se a fenti Fájl menü szerkesztés stb funkciókat -
Nem lesz semmi probléma!
-
#7021 Bakker, kábé annyira izgulok mint te! :D
Úgynézki, hogy énis ilyet fogok venni valszeg... :D -
#7020 Milyen ikonok?!?!
120-as DPI-s betűnagyságot választasz és szép nagyok az ikonok!
De tudod mit. Csináld vissza és, hogy tutira lásd az ikonokat rendelj egy 2233BW-t. -
#7019 Nem kicsik.
könnyen meg fogod szokni... -
#7018 és... nem túl kicsik az ikonok 1920x1080ban? lehet az 1680x1050es 2233BW-t kellett volna megrendelnem -
#7017 Részemről passz. Foggalmam sincs, nem is láttam még ilyet.
CroftManor
Ja-ja, az majd érdekelne Engem is, mint 2333sw tulajt. -
orion128 #7016 Sziasztok!
Van egy 2 éves Acer 1912-es TFT monitorom. Vmi nem stimmel, mert hónapok óta érdekes foltok vannak a képernyőn, mintha egy sötétebb árnyalat folyna szét rajta.
A mellékelt képen érzékelhető a próbléma.
Volt a monitor képernyője alatt 3 cm-rel 3 db pendrive, mellette közvetlenül pedig egy kissebb hangfal, kb. 1 évig. A segítségeteket kérem, hogy mitől lehet a probléma, és hogy ha lehet orvosolni, akkor mivel? -
#7015 Oké :) -
#7014 CROFTMANOR: amikor megjön a 2333-asod akkor kérlek írj róla pár dolgot, mert valszeg olyat szeretnék venni a jövőhéten és érdekelne a Te véleményed róla. Köszönöm!!! -
#7013 Nagyon drága. :(
Mondjuk én egy darabig nem veszek monitort, kiszolgál pár évig ez a 2043BW :D -
#7012 Tudom, olvastam. :)
PASSZ!
Én már 4870-re se tenném rá, hanem normális hűtővel ellátott 4870-est vennék. (most már jóval olcsóbbak)
Nem tudom, hogyan kell felhelyezni ezt a hűtőt, de ha vmi gebasz lesz a kártyáddal, akkor ugrik a garancia is!!!
Én nem kockáztatnám az új kártyám.
Érdeklődd meg, hogy mikorra várhatóak a nem ref. hűtős példányok. Ha egy boltnak van normális importőre, simán be tudják hozni. -
#7011 2.) Veszel egy ref. hűtős 4890-est, talán mégse annyira hangos...
Néztem a radeon topikba a banner alatt van olyan h hűtök. Ott szerepel az AC S1 is pl 4870re, akkor csak rámegy erre is -
#7010 1001 lehetőséged van addig.
0.) való igaz, 1920x1080 az annyi. Játéka válogatja, ill. vissza is lehet venni a graf. beállításokon. (8800GT-ről fingom sincs, hogy milyen kártya..) alapból kevesebb AA és AF.
1.) ha DVI-os az a kártya, akkor VGA driver-ből beállítasz 1680x1050-et, vagy még kisebb felbontást úgy, hogy ne torzítsa a képet.
Így szépen ki lehet húzni...
2.) Veszel egy ref. hűtős 4890-est, talán mégse annyira hangos... -
#7009 Hát remélem igazad van, mert most olvasgattam és vki etz írta az egyik tesztben: Akinek csak játékra kell, ne vegyen fullhd kijelzőt, mert a 1920×1080-as felbontást kihajtani erőmű szükséges…
Na már most amíg nem lesz 4890 VaporX addig a 8800Gtmmel kell boldogulnom. Az meg igazából 1280x1024re van tervezve. -
#7008 User'sbe szoktam, ott rendeltem meg a monitort is ma. Akkor rákérdezek ott -
#7007 Van egyéb nem ref. kártya is 4890-ből, de árlistákban még nem nagyon nézegettem Őket...
Árgépet is megnéztem, ott is csak ref. kártyák vannak.
Jéééé!
Azért kérdezz rá ipon-on, ill. Én inkább azt javasolnám, hogy ha van számtek bolt, ahol vásárolni szoktál akkor Őket, hátha meg tudják hozni... (soron kívül) -
#7006 Tudom hogy ipon mar elobb atragta rajta magat de talan egy PH teszt "ertelmesebb"... (bar neha ketsegeim tamadnak e felol) -
#7005 Jó igazad van
Akkor megvárom a Vapor Xet,addig kapok fizut is :D -
#7004 Már korábban linkeltem.
Szerintem is vaddisznó kinézete van!!!
CroftManor
Nem értelek!
1.) a kártyát nem fogod nézegetni a házban;
2.)
Áruld el. Mi a rák design-os ezen a VGA-n?!
Sima referencia kártya. Ugyanúgy néz ki, mint a többi tucat.
Nem értelek.
Ja, most néztem. Ha jól látom ipon-on csak ref. hűtős 4890-esek vannak?!
:(
Mind1. Egyik olyan, mint a másik. Vedd meg a legolcsóbbat, ha ref. kártyát akarsz és veszel rá vmi matricát. :) -
#7003 "szép téked volt :)" Gondolom az ilyen tesztcuccok "kezrol-kezre" jarnak, hw-oldaltol-hw oldalig, megsinyli. Ez tetszett az irasbol:
"de a felületén hamar meglátszik a por, a zsíros ujjlenyomatok,"
Kezmosas vajon mi? Szerintem egy asztalra helyezett monitort nem nagyon fogdossa az ember. Hatranykent meg megemlitik hogy porosodik.. Anyam... Mi nem? Nem volt mibe belekotni?
Amugy nekem elegge bejovos a designja... -
#7002 Egyre szebbek a Samsungok.
Ezt a karcosodást nem értem.Ők karcolták meg vagy már így vették ki a dobozból?Nem értem miért negatívum ez?Nem a monitor tehet róla...
Ezen is simán belátni az alsó bevilágítást mint a 2333-ason.
szép téked volt :) -
#7001 Tudom h nem a designre gondoltál, de én meg arra, mert nekem az is számít h néz ki a kártya :)
mondom ez a vaporX változat meg lesz 65-70 ezer -
#7000 P2370: Ecofit monitor a Samsungtól
-
#6999 Rohogve megbirkozik vele ha bongeszel (pl)... -
#6998 Én nem a design-ra gondoltam, hanem a hűtésére.
A külseje is vaddisznó, de keggyetlen jónak tűnik a hűtése is.
Én azért választottam azt a 4870-est, amit, mert azt akartam ha hangfalat használok akkor se zavarjon a VGA hangja. De mondom, Én ezért (is) lecseréltem a tápot + házat, proci hűtőt.
De ahogyan nézem Neked már minden OK, Én ebbe a konfigba ha számít Neked a hang/zaj nem vennék ref. kártyás 4890-est.
Ezt azért érdemes megnézni:
4890 hűtés
És szerintem a legjobb design is egyben.
-
#6997 Calver, ha röhögve megbirkózik a 88Gtm az 1920x1080al, akkor nem is kell másik VGAt vennem :D -
#6996 Hát én se vagyok egy nagy gamer, de ha nem most adnám el a 940N monitoromat, akkor később még olcsóbban tudnám csak eladni. Ugyanez a helyzet a 88Gtvel is h 37é vettem tavaly és most 20é hirdetem :S
Ki tudja mennyié tudnám eladni később. Hát engem is marhára zavar ha hangos, a msotanin is AC S1 van. Szal nem tom mi lesz, de vhogy bejön az XFX dizájnja. -
#6995 8800 GT 88GT-nek rövidítve? hmmm, ez új.
mindenesetre 1920*1080-on simán menni fog minden 2333SW monitorral. -
#6994 Én egyértelműen az első példányt választanám még akkor is, ha többe kerül.
(de ehhez mondjuk tudni kell(ene), hogy Nálam hiába a teljesítmény, ha kúrva hangos a kártya... :)
Én csak most láttam Solten bácsi topicjában ezt a Sapphire-t és eddig ez tetszik a legjobban.
A XFX akkor lehet jó választás, ha a hang Téged egyáltalán nem zavar. Hozzáteszem nem volt még szerencsém ref. hűtős 4890-eshez, csak 4870-eshez. Már el nem tudnám viselni a házamban.
Rám nem annyira jellemző, hogy 24h-t játszom és sajna még visszavett órajelek mellett is hangos volt Nekem(!). Játék alatt meg szörnyű!
Ha ez Téged nem zavar, akkor teljesen jó a ref. hűtős példány!!!
Irigyellek is egy kicsit, mert néha-néha úgy érzem, hogy FullHD-hez de kipróbálnék egy 4890-es Radeon-t. ;)
8800GT-t sem ismerem, csak hallottam róla. :))) -
#6993 dehogy írtam el. csak rövidítettem.... -
#6992 8800 GT az, csak elírta, az aláírásában jól szerepel. -
#6991 rossz a második link....SZal sztem ez lesz -
#6990 Hát van most a 4890 vaporX de biztos drágább mint a ref karik. Kb 70-75ezerre saccolom.
Annyit meg nem akarok rákölteni, szal sztem ez lesz -
#6989 Én meg nem ismerem a 88GT-t. De legalább lesz majd mihez viszonyítanod a 4890-est. ;)
Melyik 4890-es mellett döntöttél?! -
#6988 röhögve. -
#6987 de amíg nem lesz HD 4890em, azért a 88Gt el fog bírni vele? -
#6986 Szombaton kiderül -
#6985 Fasza!
Szerintem nem fogsz csalódni benne...