• benkoszabi
    hali. egy picit visszatértem még mielőtt megvenném azt a 19"-es Asus Wide-t. Talán tudtok segíteni ebben...szóval a régi, 6 éves 15"-ös CRTmmel vannak gondok...
    üdv
    A következőket produkálja az utóbbi időkben..:

- bekapcsolom a gépet, minden ok...egyszer csak egy villanás a monitoron (játék közben vagy csak úgy...), és fekete lesz a képernyő...pedig áram alatt van, mert ég a kis LED, a vezetéket is megmozgatom, sztem nincs benne törés...

- bekapcsolom a gépet, hallom ahogy bootol a gép...hallom a bejelentkező hangot is...de a monitor megint csak nem ad képet....

Azért gondolom, hogy a monitorral lehet valami, mert van hogy videónézés közben száll el a cucc....tehát a videó megy, a gép jó...csak épp a monitorom vakult meg....mert a hangot hallom...

6 évet bír egy katódos, vagy a Belinea ilyen szar? esetleg vmi kiégett benne? elengedett egy forrasztás? szinte 2 naponta csinálja ezeket, és csak úgy javul meg, ha fél vagy egy órát "pihenni hagyom"....de általában 2X játsza el egymás után. Megkérdeztem az üzletben a tagot, azt mondta vagy a trafója szállt el, vagy a képcső...de képet ad...most is jó..én nem arra gyanakodnék...

igazából sztem vagy a monitornak, vagy a videokártyámnak van gondja..én a monitorra tippelek...szerintetek?