PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
amugy ha felrakod a Samsung gyári driver-t akkor a plugNplay 75Hz helyett 70Hz lesz a max

így tehát 70fps-t még biztosan megjelenít

játékokba ezt használom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
az overdrive miatt

amugy nem a gagyi monitorokat kell nézni mert azok a 16ms-re is ráírják hogy 12ms

amugy az én moncsimba lehet kiállítani az RTA-t
és volt 730BF-em is 4ms és rta nélkül 8ms
most 931BF van 2ms és rta nélkül kb8ms

nem tudom kinek mennyire feltûnõ de én láttam 1 kis különséget a 2 4 és a 8ms között de igaz nagyon figyelni kell a 2ms vs 4ms között

" For example, a card may render a game at 100 FPS on a monitor running 75 Hz refresh, but no more than 75 FPS can actually be displayed on screen."

Hát inkább kevesebb lesz sokkal, mert kapunk egy halom töredezett képet, de még is van aki azt állítja ilyenkor többet lát.

Solten
The solution to this problem would be to interpolate the extra frames together in the back-buffer (field multisampling), or simulate the motion blur seen by the human eye in the rendering engine. When vertical sync is enabled, video cards only output a maximum frame rate equal to the refresh rate of the monitor. All extra frames are dropped. When vertical sync is disabled, the video card is free to render frames as fast as it can, but the display of those rendered frames is still limited to the refresh rate of the monitor. For example, a card may render a game at 100 FPS on a monitor running 75 Hz refresh, but no more than 75 FPS can actually be displayed on screen.

Saor Alba

Nem ezt kérdeztem, hanem azt technikailag mitõl 2ms-es a 2ms-es monitor, ha ugyan annyi képet tud csak kipakolni? Mert nekem nagyon nem logikus ...

davidka003
Azt mondják, hogy egy normál ember nem vesz észre különbséget 8ms alatt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

3000:1-hez kontraszt. Erre írta azt valaki, hogy a nagyapja Trabantja is képes 500Km/h-ra ... szabadesés közben.

Azt magyarázza el valaki, hogy ha a TFT csak 60 képet képes kisajtólni magából, és mint megtudtam 75Hz-en is csak annyit!, ami megegyezik kb. a 8ms-es kijelzõ megjelenítési sebességével, akkor az 5, 4 és 2ms-es monitoroknál mitõl is kisebb az utánhúzás???

Zomil
értem köszi szépen 😊 akkor vagy ezt v a 226-ot választom

a 2232BW nem tul jó amugy? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MaSzKa
226BW az jobb abba hogy 2ms-es

de ha szerencséd van szinte ugyanazt megkapod 223BW-be 10eFt-al olcsóbban

nehéz kifogni
így néz ki és kb 60eFt

MaSzKa
már az SG is leírta Samsung Toshiba No1<#eljen>
A Toshiba és a Samsung a legzöldebb gyártók

Zomil
megnéztem és nem találtam sehol 2ms-es verziot mindenhol az 5ms-es van :S

amiket irtam azok nem jók?😊
illetve a 2 közül melyik a jobb? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigReaper
zooooooom, csaló, azt én néztem ki elõbb,m ár 4 nappal ezelõtt idejöttem a fórumra, hogy tudjak én is infót, és én is azt néztem ki!!!! kabbe... 😄

www.team-gigabyte.com

MaSzKa
Samsung 223BW az 62eFt
a 2ms verziót vedd meg ha lehet az a jobb és legjobb ár/telj

Zomil
Sziasztok!

Monitor vásárlását tervezem, föként játékra/filmnézésre kéne 22"-es wide
jelenleg 2samsungot néztem ki: SAMSUNG Syncmaster 2232BW és SAMSUNG SyncMaster 226BW
elöször is kiváncsi lennék, h melyik a "jobb", illetve h mi is a különbség 😄

v mit ajánlotok ebben a kategoriában még?

elöre is köszi!

Hát igen, de a kifejlesztés nem garantál semmit. Anno volt egy könyv 1986-ból(!!!) Madi in Japan címmel, ami pl. a Sony-ról szólt. Ott írja az ex vezér, hogy már elötte jó pár hónappal egy ifjú mérnök elõjött a plazma tévével, csak simán nem gyártották, mert túl drága volt akkori technológiával.

MaSzKa
Samsung 931BF 2ms DVI 50eFt 19"

icepick16
a sony mindig jó, de a samsungot, elvbõl utálom. soha semmilyen szamszunggal nem volt szerencsém.

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Ez nagyon jól hangzik, az LG mint márka nekem már amúgy is bejött DVD íróban például. Néztem néhány tesztet is és az LG ott is jól szerepelt. Apropo: a sony-t vagy a samsungot tudnád ajánlani? Azok is jót eredményekkel végeztek.
makpadi: szerintem ha akarsz rá áldozni, akkor mindenképpen lgt vegyél, viszonylag olcsó (a minõségéhez képest) és olyan képe van, hogy filmnézésnél és gamelésnél például levegõt nem kap az ember.
Sziasztok!

Szeretnék venni egy monitort, de nem tudom milyet vegyek. legalább 19"-os kéne, fõként játékra és netezésre használnám. Légysti segítsetek!

Köszi
nagybek
egyetértek veled. Én is most vettem egy 16:9-es LG monitort és azóta még tévét is azon nézek, szebb a képe mint a régi tévénknek. Teljesen meg vagyok vele elégedve.

icepick16
nekem lg dvd íróm van, elégedveilyen lg monitorom van és és maximálisan meg vagyok vele mindkettõvel. csak egy picit nagyobbat akarok majd venni. a sorozatnézés csak úgy menõ

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

Solten
no more sony..

Saor Alba

MaSzKa
Kifejlesztettük a világ elsõ 3D TFT-LCD monitorát. 1999

ez érdekes : Az Intel Corporation 100 millió dollárt fektetett vállalatunkba, hogy az együttmûködéssel sikerüljön meggyorsítani az RDRAM-ellátást.

2000 Dec. A világ legmagasabb felbontású TFT-LCD kijelzõjének bemutatása.

Az üzemi haszonkulcs elérte a 22%-ot.
A SAMSUNG harmadik egymást követõ évben vezette a TFT-LCD kijelzõk világpiacát. r

2002 Becslések szerint a SAMSUNG márkaértéke elérte a 8,3 milliárd dollárt és a vállalat értékének éves növekedése a legmagasabb volt a nemzetközi vállalatok között

MaSzKa
1998 A TFT-LCD panelek világpiacán megszereztük a legnagyobb piaci részesedést.

MaSzKa
1997 Befejezõdött a világ elsõ 30 collos TFT-LCD kijelzõjének kifejlesztése.

MaSzKa
most nézem ezek már 1995-be kifejlesztették: Befejezõdött a 22 collos TFT-LCD kifejleszése.

MaSzKa
1984 Dec. Új üzem (SII) nyílt az USA-ban.
Megindult a videomagnók exportja az USA-ba.
Befejezõdött a világ legnagyobb mikrohullámú sütõ gyárának építése (ahol évente 2,4 millió terméket gyártanak).
Az éves eladás elérte az 1 billió koreai wont.

MaSzKa
1982 Dec. A Korea Telecommunications neve SAMSUNG Semiconductor & Telecommunications-re változott.
Vállalatunk világelsõ az export és a fejlesztés terén.

MaSzKa
1969 Dec. Létrejött a SAMSUNG-Sanyo Electric

😄

MaSzKa
a tavalyi évet a Samsung megint csak rekordnyereséggel zárta

MaSzKa
acer az tényleg 1 szar

a formavilága is undorító számomra

desigo
pöpec
gondolom neked is ilyen van otthon...

EISA díjat más gyártó még nem nyert?
Nem azt mondom,hogy rossz a Samsung de nem kellene leszarozni az összes többi márkát...
MaSzKa
azt elfelejtettem mondani SonyPSP-m van ami fasza de ettõl függetlenül utálom a céget kb a 90-es évekbe volt jó márka

MaSzKa
Sony nak is van 1-2 ilyen díja

http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=4977

MaSzKa

MaSzKa

desigo
nekem nem volt
de van Sonym...

azt lehúzhatod a listádról...
MaSzKa
volt LG íróm több darab is volt LG Flatron monitorom is
van LG telefonom is 😄

desigo
kicsit sem vagy elfogult...
MaSzKa
már bocs de az Acer TFT moncsik 1 fosok ahogy a laptopjaik is

Samsung meg porba alázza még az LG és a Sony-t is

monitorgyártásba ugy néz ki megint világelsõk 😄

hát 100e-ig ne állj + a gyüjtéssel ha 24est akarsz😊
czky
xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

icepick16
akkor el kell kezdjek gyüjtögetni mert egy ilyen wide monitor nem lehet olcsó

Wide adásokat kell nézni. Mire valóak a HD TV rippek? 😄
Nem is olyan sokára sorban nálunk is áttérnek a TV-k 16:9-re, ezért hosszútávon mindenképpen Wide monitort vennék. Ugye M1/M2 sport és híradó ügyileg hamar, film ügyileg nem olyan sokára áttér 16:9-re, illetve lesznek HD adásaik, ezek nyilván digitális mûhold/kábeltévé szolgáltatókon keresztül.

hát van benen vmi dwe sztem monitoroknál egy jo felbontással nincs ilyen baj a tv az mást tészta.... persze a videokártyának nagy szerepe van
icepick16
amugy visszatérve a monotorokhoz. a wide monitorok nem szélesítik el az emberek fejét a filmekben, sorozatokban? otthon 82 cm-es tv-nk van és akkora hátsóval rendelkeznek a csajok, hogy belesokkolódok a karosszékbe

GM-nek télleg volt válságos idõszaka.nemtom h pontosan mikorra esett ezaz idõszak,de spektrumon v vmi ienen láttam rola mûsort,és emléxem h akkor kezdtek el tulképpen elõször foglalkozni azzal h menyit fogyasztanak az autoik(magas benzin ár)...bár tény h ma sem arrol hiresek a GM gépek h naon keveset ennének.nah de ez más topik témája😊
Solten
Persze, más dolog, fõleg a számítástechnikában, egy 1990-ben alapított cég már patinásnak számít 😄

Saor Alba

TFT monitorok a topik cime...szépen elkanyarodtatok.egyebkent van abban vmi,amit mopsar(autonomiás) ir, szgépek,monitorok,és minden ami informatika borzasztoan gyorsan fejlõdik,lehet h 5év mulva 1jelenleg noname cég viszi a primet monitor téren pl.