PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így tehát 70fps-t még biztosan megjelenít
játékokba ezt használom
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
amugy nem a gagyi monitorokat kell nézni mert azok a 16ms-re is ráírják hogy 12ms
amugy az én moncsimba lehet kiállítani az RTA-t
és volt 730BF-em is 4ms és rta nélkül 8ms
most 931BF van 2ms és rta nélkül kb8ms
nem tudom kinek mennyire feltûnõ de én láttam 1 kis különséget a 2 4 és a 8ms között de igaz nagyon figyelni kell a 2ms vs 4ms között
Hát inkább kevesebb lesz sokkal, mert kapunk egy halom töredezett képet, de még is van aki azt állítja ilyenkor többet lát.
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt magyarázza el valaki, hogy ha a TFT csak 60 képet képes kisajtólni magából, és mint megtudtam 75Hz-en is csak annyit!, ami megegyezik kb. a 8ms-es kijelzõ megjelenítési sebességével, akkor az 5, 4 és 2ms-es monitoroknál mitõl is kisebb az utánhúzás???
a 2232BW nem tul jó amugy? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
de ha szerencséd van szinte ugyanazt megkapod 223BW-be 10eFt-al olcsóbban
nehéz kifogni
így néz ki és kb 60eFt

amiket irtam azok nem jók?😊
illetve a 2 közül melyik a jobb? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
www.team-gigabyte.com
a 2ms verziót vedd meg ha lehet az a jobb és legjobb ár/telj
Monitor vásárlását tervezem, föként játékra/filmnézésre kéne 22"-es wide
jelenleg 2samsungot néztem ki: SAMSUNG Syncmaster 2232BW és SAMSUNG SyncMaster 226BW
elöször is kiváncsi lennék, h melyik a "jobb", illetve h mi is a különbség 😄
v mit ajánlotok ebben a kategoriában még?
elöre is köszi!
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Szeretnék venni egy monitort, de nem tudom milyet vegyek. legalább 19"-os kéne, fõként játékra és netezésre használnám. Légysti segítsetek!
Köszi
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
ez érdekes : Az Intel Corporation 100 millió dollárt fektetett vállalatunkba, hogy az együttmûködéssel sikerüljön meggyorsítani az RDRAM-ellátást.
2000 Dec. A világ legmagasabb felbontású TFT-LCD kijelzõjének bemutatása.
Az üzemi haszonkulcs elérte a 22%-ot.
A SAMSUNG harmadik egymást követõ évben vezette a TFT-LCD kijelzõk világpiacát. r
2002 Becslések szerint a SAMSUNG márkaértéke elérte a 8,3 milliárd dollárt és a vállalat értékének éves növekedése a legmagasabb volt a nemzetközi vállalatok között
Megindult a videomagnók exportja az USA-ba.
Befejezõdött a világ legnagyobb mikrohullámú sütõ gyárának építése (ahol évente 2,4 millió terméket gyártanak).
Az éves eladás elérte az 1 billió koreai wont.
Vállalatunk világelsõ az export és a fejlesztés terén.
😄
a formavilága is undorító számomra
gondolom neked is ilyen van otthon...
EISA díjat más gyártó még nem nyert?
Nem azt mondom,hogy rossz a Samsung de nem kellene leszarozni az összes többi márkát...
van LG telefonom is 😄
Samsung meg porba alázza még az LG és a Sony-t is
monitorgyártásba ugy néz ki megint világelsõk 😄
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nem is olyan sokára sorban nálunk is áttérnek a TV-k 16:9-re, ezért hosszútávon mindenképpen Wide monitort vennék. Ugye M1/M2 sport és híradó ügyileg hamar, film ügyileg nem olyan sokára áttér 16:9-re, illetve lesznek HD adásaik, ezek nyilván digitális mûhold/kábeltévé szolgáltatókon keresztül.
Saor Alba