14419
| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
#6984 Remélem gyorsan megkapod, mert énis lehet, hogy ilyet veszek. Érdekelne a tapasztalatod, mert jó értékeléseket kapott. -
#6983 Oké! Köszi :)
Ma leadtam a rendelést a 2333SWre, remélem nem bánom meg, sosem volt még wide monitorom -
#6982 Kevesen uzemeltetnek otthon szervert ugyhogy... ;) 1-2 rack mar nem oszt-szoroz. -
#6981 Azt viszont nem tudhatom kinek mennyi rack van pl. a házában, stb... Oda bőven elég az a 450-es Corsair a 4890-essel is!!!!
Sok is. :) -
#6980 nem ismered a konfigot..akkor szted az aláírásomban mivan? xd -
#6979 Ez VX nem HX. :)
Nem moduláris (ennyi)
Solten
Ezért is írtam, hogy elég!!!
Hosszú távon úgy gondoltam, ahogyan írtam is, nem ismerem a konfigot. Nem tudom hány db vinyó van benne pl.?! Ill. ahogyan írtam "hosszabb" távon gondolkozva...
-
#6978 Hogy hajtana ki maxon? A PH merese szerint Quaddal megspekelve a HD 4890 ~228W-ot kert enni meghajtva. -
#6977 Pl ez itt csak 23 ezer -
#6976 No, jó tudni!!!
(hasznos infó) -
#6975 Elég lesz a 450W-os tápod, ne aggódj. Azonban hosszú távon ajánlott lecserélni legalább egy 520W-osra, hogy ne max-on hajtsa ki a gép a tápot. (főleg ha vannak még HDD-k pluszba) Én csak azt tudom javasolni, amit Nekem is ajánlottak és nem bántam meg.: Corsair HX 520W.
(ára az borsos, mert 30ezer magyar forintot elkérnek érte.)
:( -
#6974 Köszönöm a segítséget, akkor szerintem vagy megbeszélem a családdal a 2333-ast, vagy marad a 2233-as. -
#6973 Nos, még nem volt időm kipróbálni játékra, ma délben hozta a futár :)
De első benyomásra tökéletes. A gyári beállításokkal nem volt bajom, a fényerőt vettem visszáb. Szerintem bátran választhatod ezt, prohardveren is mindenki ezt ajánlja ilyen áron. -
#6972 2233BW?
Úgynézki, hogy a teszteken jobb eredményt ért el, mint a 2243BW. Játékra használod?
A 2333-as télleg csúcs értékeket ért el, csak az ára egy kicsit magas nekem... :( -
#6971 Szeretném megcáfolni. Rég láttam ilyen frankó monitort. Ha szabad szemmel nézed és nem fényképezgeted a kijelzőt akkor tökéletes... Most vettem, gyönyörű! -
#6970 nézd meg 2233BW tesztet, de ahogy elnézem annak is elég durva a háttérvilágítása
ha mindenképpen 22"-es 16:10-es képátlójú monitort akarsz, próbálj meg 2253LW-t keresni, vagy ha 23"-es is jó, akkor meg 2333SW felé nézelődj szvsz. -
#6969 Eléggé lehúzták itt a 2243-at.
Akkor legyen a 2233?
Mi a különbség egyáltalán a kettő között? -
#6968 hát... hesszeld meg képekben: 2243BW bevilágítás (2233BW-nél is hasonló) vs. 2333SW bevilágítás -
#6967 Lehet h nem 4890 lesz belőle. Még nem tom. Tesztek alapján és mások véleménye alapján elég lenne hozzá a 450es tápom, de azért ez nem 100% -
#6966 Hát kinézetre is a 2233BW a nyerőbb, sztem.
Sokan dicsérik ezt a monitort.
-
#6965 A brutális bevilágítás mit is takar? -
#6964 2243BW állítható magassága és forgathatósága kellemesnek tűnik, de arra figyelj, hogy mindkettő ahogy elnézem brutális bevilágítással rendelkezik. -
#6963 No, akkor az utolsó kérdés!
Melyiket javasolnátok inkább: 2233BW, 2243BW és miért? -
#6962 Szerintem ez nem VGA probléma. Az, hogy mi lehet a gondja a CRT-nek passz, de szerintem tuti, hogy az beteg. Szal ezen ne filózz. Vedd meg az újat és reménykedj. :)
Ha van lehetőség helyszínen kipróbálni, akkor ezt használd ki és az újat nézd meg nem pixelhibás-e. Ha nem tudod, hogyan kell, boltban tudni fogják... -
benkoszabi #6961 hali. egy picit visszatértem még mielőtt megvenném azt a 19"-es Asus Wide-t. Talán tudtok segíteni ebben...szóval a régi, 6 éves 15"-ös CRTmmel vannak gondok...
üdv
A következőket produkálja az utóbbi időkben..:
- bekapcsolom a gépet, minden ok...egyszer csak egy villanás a monitoron (játék közben vagy csak úgy...), és fekete lesz a képernyő...pedig áram alatt van, mert ég a kis LED, a vezetéket is megmozgatom, sztem nincs benne törés...
- bekapcsolom a gépet, hallom ahogy bootol a gép...hallom a bejelentkező hangot is...de a monitor megint csak nem ad képet....
Azért gondolom, hogy a monitorral lehet valami, mert van hogy videónézés közben száll el a cucc....tehát a videó megy, a gép jó...csak épp a monitorom vakult meg....mert a hangot hallom...
6 évet bír egy katódos, vagy a Belinea ilyen szar? esetleg vmi kiégett benne? elengedett egy forrasztás? szinte 2 naponta csinálja ezeket, és csak úgy javul meg, ha fél vagy egy órát "pihenni hagyom"....de általában 2X játsza el egymás után. Megkérdeztem az üzletben a tagot, azt mondta vagy a trafója szállt el, vagy a képcső...de képet ad...most is jó..én nem arra gyanakodnék...
igazából sztem vagy a monitornak, vagy a videokártyámnak van gondja..én a monitorra tippelek...szerintetek? -
#6960 Én is sokat vásároltam náluk
segítőkészek voltak velem mindig... -
#6959 Nem mai csirke, de attol meg tokjo. -
#6958 abszolute,eddig kb 400K-ért vásároltam tőlük mindig benne volt minden a csomagba sértetlenül garon se szenvednek -
#6957 Mi a véleményed a 2243BW-ről?
Az egyik kollégám azt javallta, hogy az jó. -
Ne parazz, tobbszor rendeltem mar toluk, megbizhatoak. 3 nap pixelgari, 3 napon belul vedd eszre ha geb@sz van es KOTELESEK kicserelni egy zsir ujra. Samsung nem szokott evvel pocsolni, 931BF-em igy jart anno. -
#6955 Nem nagyon ismerem a helyet, nemtom megbizhatóak-e, mivan ha pixelhibás, mennyire kötöszködnek, ilyesmik. -
#6954 Az ipon.hu az neked sehol? -
#6953 Usersbe is lehet kapni
link -
#6952 Iponról nekem ma jön meg a 2233BW. 47k -
#6951 Csak épp sehol sem lehet kapni. (Extreme Digital, Aqua).
A legtöbb általatok javasoltat (2253LW, 2233BWL) egyik helyen sem lehet kapni. :(
-
#6950 Ezt a FRAPS-ot Én nem vágom és azt sem, hogy mi a problémád vele. Miért okozna problémát egy 4890-es kártyának egy Samsung 2333sw?!?! Meg kell ennie reggelire. FRAPS-al meg legfeljebb FullHD-kat veszel majd fel. ;)
Én nem használok a FRAPS progit így nem is nagyon ismerem.
Ha Én vennék TFT-t 4890-hez biztos nem 1680x1050-est vásárolnék. -
#6949 ilyet
gusztustalanul lement az ára ennek is ahogy elnézem. -
#6948 #6939 -
#6947 mondasz valamit, 8800 GT-m van és mintha lett volna egy átalakító annakidején a dobozában. mindenesetre akkor is jobban jár a kétlábú egy DVI csatlakozóval ellátott monitorral -
#6946 Akkor maradok a DVI-nél.
Milyen samsungot ajánlanátok? 22-es legyen legalább és nem kerüljön túl sokba. (40-45 körül) -
#6945 Attol meg menne a dolog...:
Nem tom' az nvidia mennyire "bokezu" hogy mellekelte-e az atalakitot. Beszerzese meg kulon macera, DVI/D-Sub kabel meg foleg. Ezert ratya dolog manapsag venni D-Sub-os monitort. Kivetel: irodai munkahoz (pl) IGP-vel siman jo (IGP-s deszkakon amugy is van D-Sub kimenet is).