• Serpike
    Na vettem én is egy 2333sw-t.
    Élménybeszámoló következik.
    Talpra rászerelés rémálom volt, alig tudtam beletuszkolni a monitort. Gombok elhelyezése legalábbis a power gombja kicsit fura hogy oldalt van, nehéz megtalálni sötétben sztem. Pixelhiba eddig nem jött elő, hibátlan állapotban kaptam meg. A beláthatóság lehetne jobb is, ha a monitor szélével egyvonalban van a fejem akkor a másik oldalon a fehér elkezd pirosasba váltani. Felülről nézve, na ne gondoljunk itt totál gólyaperspektívát, csak ha nem ülök a székben hanem állva gépelek sötétedik a kép. Messziről nézve filmet picit alsó nézetben mert ugye nem lehet annyira megdönteni ha elég magasan van a monitor és ágyból nézi az ember akkor meg a tetején kicsit pirosodik. Bevilágításról annyit hogy beraktam egy képernyővédőt és a fekete alul felül elég szép méretben lilásan világított, sza ez sem a legtutibb. Natív felbontástól eltérő méretekben erősen homályosodik a szöveg, játéknál annyira nem tűnik fel. Pozitívumként említendő, hogy a színek tényleg gyönyörűek, natívban szép éles a kép. Filmek legtöbbjénél eltűnik a fekete csík, teljes képernyőn élvezhetőek, a sorozatok szinte kivétel nélkül hálisten a 16:9es adásoknak. Betűméret xp alatt alap beállításokkal is elfogadható, kicsit kicsinek tűnik elsőre de meg lehet szokni. Előző 19"os crtmhez képest engem csak a beláthatóság zavar, meg egy kicsit az a lilás bevilágítás, többiben megegyezik vagy még felül is múlja.