| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Your Welcome ;)
Csakis jókat tudok elmondani a Samsung 2333sw-ről.
Szerintem most a legjobb ár/minőség monitor!!!
Az a gond, hogy FEAR2-vel játszok, játszottam.
"Gond" :) Lófaszt gond, éppen, hogy nem gond.
Ui. alapból HD a játék :) Előtte volt egy 17"-os CRT-m, mondom mi a kaki ez a széles vászon?!
Aztán Samsung 2333sw és?! Zéró széles vászon. HD a game :)
Hollé!!! :)
Pl. 22"-os Wide-n már van egy kis csík alul-fölül.
De azért rossz pl. a FEAR2, mert ha kisebb felbontást állítok be, akkor jön a széles vászon is :(
Prószáltam 1680x1050-ben is. Semmi szemmel látható különbséget nem láttam. Legalábbis az Én szemeim nem véltek felfedezni semmi különbséget. Nem is érdekel, ha vmiért 1680x1050-re kell(ene) állítani, ui. CCC-ben egy pipa és torzítás mentes képet kapok "4:3" funkció.
Szerintem legtöbb game futni fog 1920x1080-ban is, AA és Anizó nélkül. Ugyanígy szerintem most már a game-k is FullHD-ban fognak kijönni. Legalábbis az év játékai szerintem biztos HD game-k lesznek.
Ami szerintem negatívum a monitorban, hogy most már tudom, hogy mit is jelent az a sötét tónus :)
Több filmet, koncert DVD-t, DIVX-et megnéztem már és igen, ezen a téren lehetne jobb is. De láttam 22"-os LG-t is. Semmivel sem volt jobb, igaz rosszabb se :) Azonban kisebb ;)
Semmi probléma a bevilágítással. OK!
A gyári sémák is teljesen is jók. Jó cucc ez a MagicBright!
Szerintem naon sok féle állítási lehetőség adott.
Kinézetre gyönyörű!!! A bekapcsolást jelző kék led is kúva jól néz ki alul a TFT közepén! Nem 1db LED izzik az ember képébe, hanem szépen egy kicsit "elfolyik" balra-jobbra. A fényes fekete kerethez keggyetlen jól megy!
Jó hozzá a MagicTune alkalmazás is.
Ha jól emléxem cca. 50ezer pénzért vettem pár hete. Talán 51-52ezer. Szerintem jelenleg nincs TFT, ami jobban megérné az árát, mint ez a termék!
Vedd meg!
Nem fogsz csalódni benne!