| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Newfronter #6547 Én kértem. Viszont engem zavarna hogy levág egy darabot a képből. :S
Valószínű a 2494HS mellett fogok dönteni mert az kicsit nagyobb, a design is jobb, és még talán a színvisszaadása is jobb. Ipon teszt is ezt igazolja, bár sokan óva intenek attól az oldaltól. :)
Viszont a prohardveren találtam már egy élő embert akinek 2494HS monitorja van és el van ájulva tőle, sőt előtte egy 22" wide LG-je volt és ez után is meglepődött a képén. Így már bátrabban fogok elmenni a boltba és megvenni. Azért a monitornál nem szabad sajnálni a pénzt, mert itt egyrészt a szememről van szó, másrészt nem 1 évre veszem.
Skyline: Téged nem értelek! Miért szaroztad el a 2494HS-t? Mert volt pénzed egy drágább monitorra és akkor úgy gondoltad hogy az attól olcsóbb már csak szar lehet? Ebből úgy tudod kivágni magad, ha mutatsz egy NORMÁLIS tesztet ami az állításod igazolja, de addig nincs valóságalapja a mondandódnak.