| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Fronter!
Az, hogy Én hol vettem, azt hosszú lenne... (van az ismeretségemben számtek boltos, így nem is igazándiból hagyományos boltos vásárlás volt :)
Aliencomputers-nél talán már lesz jövő héten.
Van még egy olyan, hogy Dream Computer, ott szerintem most is van.
Ők webshop, de ez ne zavarjon!
Ja, most hiánycikk lett. Nekem leesett még 1 egy kamionról :)
De állítólag jövő 7en újabb szállítmány jön!!!
Így újra lesz pár boltban.
Érdemes még érdeklődni az A4Team-eseknél is, vagy Land Computer.
Ha az előzőeknél nem lesz, akkor sehol :)
Ha komolyan elkezdesz vele foglalkozni, akkor jövő 7en már lehet 2333sw-d!
Már, hogy a csába ne lenne viszonyítási alapom!!!
Mit gondolsz Én mit használtam péntekig?! ;)
Ma du-n pakoltam fel a 17"-os LiteOn CRT-m a szekrény tetejére, ippen elfért...
Ettől, hogyan fogok megválni 
Most már túl vagyok pár órányi játékon és film nézésen, stb...
Az biztos, hogy egy CRT monitornak szerintem sokkal jobb képe van, mint egy TFT monitornak.
(újraolvastam a HSZ :)
Nem határozottan jobb képe van, hanem igen, annyi, hogy filmeknél a sötét tónus nem az igazi...
A többi része OK :)
Vagyis lehetséges, hogy egy 80ezer forintos DELL az már tuti, de annyi bizonyos, hogy pl. a 2333sw-nél is, nagyon nem mind1, hogy milyen szögből nézi az ember. Most már értem, hogy mit értenek azon, amikor arról írnak, hogy egy TFT monitor fekete "árnyalata" nem az igazi. Én ennek a terméknek itt érzem a leggyengébb pontját. A sötét részek pl. film közben... Háááát, igencsak hagy kívánni valót maga után egy CRT képéhez viszonyítva.
De ez van, ezt kell szeretni :)
Ha rossz a képe, akkor feltétlen cseréld le a CRT-t!!!
Azonban annyit mondhatok, hogy a Samsung 2333sw-vel nem fogsz rosszul járni!!!
------------------------
Dear Solten!
Én annyira vettem Őket komolyan, hogy többszöri elolvasás után egy termékről milyen kép alakult ki Bennem. A 2243-ról pedig határozottan rossz :(
Nézegettem még PH teszteket is bőven!!!
Éjszakákon át.
De Steweee azt írja, hogy nem néz teszteket.
A sült galamb senki szájába nem fog berepülni :)
Amit Én személyesen ajánlani tudok az annyi, hogy szerintem egy átlag felhasználó a Samsung 2333sw-ben nem fog csalódni.
Se minőség, se ár tekintetében.
Nekem tesztekből, amikről még pozitív kép alakult ki Bennem az az általam már korábban is említett LG 2242T és 2242TQ, ill. akinek kell multimédia, annak a V-s változat.
Vhogyan, összességében Bennem ebben az árkategóriában egyetlen Samsung monitorról sem alakult ki pozitív összkép. Csak, a nem beszerezhető Samsung 2253LW-ről.
Bár! PH Aprón, látni néha-néha eladó példányt!
-------------
Steweee!
Hát basszus, Te 180 fokos fordulatom vagy monitor vásárlást tekintve ;)
Én így nem mernék monitort venni :)
DE!
Nem hinném, hogy az általam felhozott TFT-kben kúrva nagyot csalódnál...
Persze, minden pénz kérdése. Ui. Samsung-ból is van 22"-osból naggyon profi, de többe kerül, mint a 23"-os 2333sw :)
Én Őt ajánlom, melegen ;)