PC Monitorok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te hány éves vagy?

Gracie Barra

MaSzKa
ha zavar akkor 80eFt-tól felfele kell gondolkodni elárulom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Hát kicsit zavar a TN, de a többi most még nem a pénztárcámhoz van😊
De 19 és 21 col között keresek!!! Ezek 22 colosak.

Gracie Barra

MaSzKa
azért mondom ha játszani kell és filmetnézni és nem zavar a TN panel akkor jó választás a 223bw 60e vagy 226bw 70eFt

Írtam is hogy wide kell.

Gracie Barra

MaSzKa
ezek WIDE monitorok

vagy neked 5:4-es kell?

mert az van 19collos Samsung 931BF 2ms játékra tökékletes 50eft
nekem is ilyen van

Nemtom a 20 colon mi nem érthetõ.

De azért köszi, elgondolkozok ezeken is. Ha képminõségben még jobb is, a nagyobb méret mellett, mint mondjuk egy 2032BW, akkor lehet arra szavazok, de piacgazdaságban kétlem h ugyanolyan árban minden jellemzõben jobbat kapnék.

Gracie Barra

MaSzKa
jobb képminõséget tudnak ugyanabba az árba

MaSzKa
én is láttam LG-ket elég a jók ezek a másik korea hgyártó cucca is

vannak olyan típusok amik ugyanabban az árban még talán jobb képest ios tudnak mint a konkurencia

Mike
vettünk a cégnél pár LG194WT-t a napokban
nagyon szép képe van ahhoz képest, hogy TN
és a fekete is végre fekete

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

MaSzKa
vedd meg ezt vagy 226BW a jobb panellel szereltet

vagy baj ha jobbat kapsz a pénzedért és nagyobbat és márkásat is?<#confused>

MaSzKa
<#hehe><#taps>programozáshoz nem értek pl.

Mike
hát pedig ha tudnád, hogy csak arra várok, hogy valahol megfoghassalak 😄D

az már kicsit nagy. 19-21 között keresgélek. Ott mi a legjobb?😊

Gracie Barra

MaSzKa
223BW

MaSzKa
Samsung 223BB kereken 3évvel 60eFt játékra jó és filmetnézni is 2ms és 22coll ennyit megér dvi is van rajt

MaSzKa
te meg ne nézzz<#lama>nak egybõl

<#lookaround>

Melyik a legjobb kb 20colos monitor kb 60ezerért? Szélesvásznú.
Több válasz is jöhet😊

Gracie Barra

Mike
akkor legközelebb egyértelmübben kérdezz

MaSzKa
az a lényeg a 2képen összesen 2dvi kimenet van az egyikent +4 érintkezövel több tüskés megy rá

ez volt a kérdés mi cél szolgál a 4 tûsi

Mike at home
nagyon szubjektív kinek mi a jobb

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
+ az LG-nek nagyon szép képe van
- az alap 194WT-nek nem állítható a magssága

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor a saját szemednek kell hinned

Mike at home
azon is csak 1 van
sazl Maszka nem rám kell haragudnod

Solten
Szinte mindenki kínában gyártat...

Saor Alba

MaSzKa
ez hûlyeség
mert amit koreában gyártanak az minõségi

samsung ráállt indonézis és malaysia utána most meg az olcsóbb cuccait kinába gyártja

amúgy Samsung az No1 akkor a legjobb ha Made In Korea

Solten
Mondjuk az LG monitor az kaputt, de kiszolgálta az idejét 😊

Saor Alba

Solten
Hogy az LG jobb lenne az hülyeség.

Saor Alba

Kata
Azért kérdem, mert a személyes tapasztalataim nem biztos hogy általános érvényûek. És mivel más azt állította, hogy az LG jobb, ezért kíváncsi vagyok, hogy mi is a helyzet.

[/cserf][/fülünyúl]

Solten
akko' meg minek kérded??? <#vigyor> Nem vagyok szagértõ volt LG monitorom 10 évet kihúzta. Volt LG cd olvasóm sose sz@rt be.

Most van Samsung monitorom, billetyûzetem, egerem, dvd íróm, tv-m és telefonom szuperül mûködnek (kop-kop-kop). Szóval a Samsunggal senki nem jár rosszul.

Saor Alba

Kata
Igazából megmondom, hogy ennek ellenére nem igazán hiszek a goldstar utódban (LG), mert volt LG monitorom, 1 év alatt tönkrement, volt LG cd íróm, 4 hónap alatt tönkrement, koliban szobatársamnak 3 év leforgása alatt 2 LG monitora adta be a kulcsot. (Azóta egy Samsung monitorom van, idestova 6 éves és semmi baja).
De van egy ismerõsöm, aki válltig állítja, hogy az LG jobb minden tekintetben a Samsungnál. Ezért szerettem volna szakértõi véleményt hallani.

[/cserf][/fülünyúl]

Sziasztok!
Vissza olvastam néhány oldalnyit ebben a fórumban és mostmár csak két monitor maradt a tizensokból amiket nézegettem!!! A két versenyzõ az LG L194 WT DVI-s wide, a másik a Samsung 940 BW DVI-s wide. A kérdés nem csak az hogy melyiket válasszam, hanem hogy ha valakinek van ilyen a tapasztalatát megírná, nagyon megköszönném! A másik kérdésem az lenne hogy van-e valakinek tapasztalata az online boltokból vásárolt monitorokkal. Tényleg ingyen van a szállítás az országban bárhová, és minden rendben van -e az árúval mire megkapom? Kicsit idegenkedem ettõl a vásárlási módtól, bár utánvéttel kell fizetni a futárnak.
Solten
Asszonta' erre a kérdésre az egyik boltos: Tökmind1, az egyiket Koreában az utca jobb oldalán, a másikat a bal oldalán gyártják... <#vigyor>

Saor Alba

davidka003
Szerintem a Samsung.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kata
Melyik jobb minõségben/teljesítményben/tartósságban: a Samsung vagy az LG? Csak a szakértõk véleményét szeretném kérni! Köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

MaSzKa
<#lama>

a 2 képen kérdeztem mi a különsbség a 2 DVI-nél
Inquisitor válaszolt is elötted ha elolvastad volna

Mike
talán abban hog csak a baloldali dvi
szerintem Maszka, ezek után áss egy gödröt és feküdj bele
kicsit revidiálnám a helyedben azt, hogy tannácsokat adok itt a hw-ban 😊))

Felsõ az DVI-D, nem lehet analóg átalakítót beledugni, de DVI-I végû kábel nem megy bele, míg az alsónál igen. (Se DVI-YpRpB komponens átalíktó se megy bele.)

Naaa, azért egy 22"-os monitoron, amin kis híján akkora a 16:9-es kép, mint a 72 centis, de 4:3-as tévémen, amikor mozizik az ember, akkor nem egy ember nézi ám szembõl! Normális tévékben nem véletlenül NINCS TN panel.

ez csak egy dvi😛 a másik az analóg
MaSzKa
monitor szembõl szokás nézni nem srégen vagy oldalról

MaSzKa
miben különbözik a 2 dvi kimenet?

Az (volt) a legtisztább amikor garijegyet kapsz a monitorhoz és el kell vinned a márkaszervizbe, mert akkor nincsenek közvetítõ emberek, ahol elakadna a dolog, és akkor tudod, hogy a márkaszerviz sara vagy sem a késés. De mostanában egyre kevesebb monitorhoz jár ilyen garilevél, meg törvény szerint a boltos dolga furikáztatni, abba nem gondolt bele senki, hogy ez a vevõnek is sok esetben nem elõny ... ez van.

OK, köszi. Samsung elvileg jó ebben úgy tudom😊

Gracie Barra

Garancia érvényesítéshez sok köze van a boltoknak. Ha a naygker akitõl veszik szarrágó, akkor õk sem tudják szebben, jobban vagy gyorsabban megoldani, ha meg adott termék forgalmazója jó fej (ami kishazánban állatira nem jellemzõ), akkor tudja a bolt is relatív normálisan megoldani. Na most ha X márkájú monitort veszel aminek gyökér a forgalmazója, vagy ugyan azon boltban Y márkát, aminek normális, akkor mibõl állapítod meg, hogy a boltos normális?

Lehet, de ha már van egy rakás bolt és rendelkezem a választás képességével, oda mennék ahol nem kell fellépni sehogy, hanem szó nélkül tudják a dolgukat😊

Gracie Barra

No meg az sem mellékes, hogy "pöttyet" több szint tud, mint a TN panel a hatalmas 18 bitével ...

Noname, noname, de nem szutyok TN panel van benne!
Tegnap nézegettem egy csomó kirakott TN paneles 20-22"-os TFT-t és már kis elfordulás esetén is elég rona a kép két széle 😞
Meg hát a real 1000-es kontraszt a kamu 3000-es DC-hez képes, ami valójában 600-700, se piskóta. Ráadásul 5 év gari van erre a szutyokra. Ha nem pixelhibás, akkor ennyiért nem biztos, hogy rossz. Csak nincs róla infó.

MaSzKa
fellépés kérdése a garancia és jól informáltnak kell lenni

MaSzKa
noname 60eft-ért<#levele><#fejvakaras><#nemtudom>