PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gracie Barra
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
De 19 és 21 col között keresek!!! Ezek 22 colosak.
Gracie Barra
Gracie Barra
vagy neked 5:4-es kell?
mert az van 19collos Samsung 931BF 2ms játékra tökékletes 50eft
nekem is ilyen van
De azért köszi, elgondolkozok ezeken is. Ha képminõségben még jobb is, a nagyobb méret mellett, mint mondjuk egy 2032BW, akkor lehet arra szavazok, de piacgazdaságban kétlem h ugyanolyan árban minden jellemzõben jobbat kapnék.
Gracie Barra
vannak olyan típusok amik ugyanabban az árban még talán jobb képest ios tudnak mint a konkurencia
nagyon szép képe van ahhoz képest, hogy TN
és a fekete is végre fekete
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
vagy baj ha jobbat kapsz a pénzedért és nagyobbat és márkásat is?<#confused>#confused>
Gracie Barra
<#lookaround>#lookaround>
Több válasz is jöhet😊
Gracie Barra
ez volt a kérdés mi cél szolgál a 4 tûsi
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- az alap 194WT-nek nem állítható a magssága
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
sazl Maszka nem rám kell haragudnod
mert amit koreában gyártanak az minõségi
samsung ráállt indonézis és malaysia utána most meg az olcsóbb cuccait kinába gyártja
amúgy Samsung az No1 akkor a legjobb ha Made In Korea
[/cserf][/fülünyúl]
Most van Samsung monitorom, billetyûzetem, egerem, dvd íróm, tv-m és telefonom szuperül mûködnek (kop-kop-kop). Szóval a Samsunggal senki nem jár rosszul.
Saor Alba
De van egy ismerõsöm, aki válltig állítja, hogy az LG jobb minden tekintetben a Samsungnál. Ezért szerettem volna szakértõi véleményt hallani.
[/cserf][/fülünyúl]
Vissza olvastam néhány oldalnyit ebben a fórumban és mostmár csak két monitor maradt a tizensokból amiket nézegettem!!! A két versenyzõ az LG L194 WT DVI-s wide, a másik a Samsung 940 BW DVI-s wide. A kérdés nem csak az hogy melyiket válasszam, hanem hogy ha valakinek van ilyen a tapasztalatát megírná, nagyon megköszönném! A másik kérdésem az lenne hogy van-e valakinek tapasztalata az online boltokból vásárolt monitorokkal. Tényleg ingyen van a szállítás az országban bárhová, és minden rendben van -e az árúval mire megkapom? Kicsit idegenkedem ettõl a vásárlási módtól, bár utánvéttel kell fizetni a futárnak.
Saor Alba
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[/cserf][/fülünyúl]
a 2 képen kérdeztem mi a különsbség a 2 DVI-nél
Inquisitor válaszolt is elötted ha elolvastad volna
szerintem Maszka, ezek után áss egy gödröt és feküdj bele
kicsit revidiálnám a helyedben azt, hogy tannácsokat adok itt a hw-ban 😊))

Gracie Barra
Gracie Barra
Tegnap nézegettem egy csomó kirakott TN paneles 20-22"-os TFT-t és már kis elfordulás esetén is elég rona a kép két széle 😞
Meg hát a real 1000-es kontraszt a kamu 3000-es DC-hez képes, ami valójában 600-700, se piskóta. Ráadásul 5 év gari van erre a szutyokra. Ha nem pixelhibás, akkor ennyiért nem biztos, hogy rossz. Csak nincs róla infó.