• KranaZoli #6461
    Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedvességet, a türelmet, a segítőkészséget ésatöbbi ;)

Hosszas vajúdás után, de ma meghoztam végleges döntésem és beruháztam életem első TFT monitorába, ami rögtön egy Wide TFT lett :)

Sok-sok teszt olvasgatás után, sok-sok HSZ kérdés-válasz után, ezen Fórum és egyéb Fórumok HSZ-einek olvasgatása után és annál sokkal, de sokkal több nappal és éjszaka után végül is beruháztam az alábbi termékbe, mely már íróasztalomon csücsül Én előtte és fülig ér a szám ha ránézek, legalább olyan szélesen, mint maga a monitor:

Samsung 2333sw

Ő mellette döntöttem. Bízom benne nem hoztam rossz döntést és ki fog szolgálni jóóóóóó ideig ;)

Egyelőre véleményem nem sok van róla, csak annyi, hogy csuda szép
    És óriási a 17"-os CRT után

Mivel melóhelyre hozattam futárral, így természetesen nem tudtam megállni, hogy ne tegyem fel a munkahelyi gépemre is, ha másért nem hát azért, hogy hamar-gyorsan pixel hiba tesztelő programoknak vessem alá, mert akkor ha lett volna, akkor még ma vissza is vittem volna.

Szerencsére azonban (kopp, kopp, kopp) eddig semmi :)

DE! Amilyen hüle vagyok, elkövettem azt a hibát, hogy bent felejtettem a hozzáadott CD-t a munkahelyi gépemben
    Azt a jó édes anyámat

Olvastam, hogy vki, ha jól emléxem Chocho szintén ezen termék mellett tette le a voksát, ha igen, akkor megkereslek PÜ-ben :)

De ha vki másnak szintén Samsung 2333sw TFT-je lenne, baromira hálás lennék, ha vmilyen formában (akár itt, vagy e-mail-ben) el tudná küldeni Nekem!

Természetesen képe van a monitornak így is és körbenézek Samsung weblapján is hátha fent van, de szerintem ott talán(!) csak driver lesz, de meg szerettem volna nézni, hogy mi is van a CD-n, mert úgy tudom van hozzá vmi alkalmazás is....