| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Sziasztok!
A Samsung 2333SW-vel kapcsolatban érdekelne az, hogy a natív felbontását azt mennyire lehet játékra használni?!
CHOCHO írta, hogy Crysis-nál volt némi homályosodás kisebb felbontáson, de Grid, B. Paradise szépen nézett ki...
Engem az is érdekelne, hogy mindez azért, mert natív felbontásban nem lehet játszani?!
(játékok nincsenek felkészítve, vas kevés - most enyémre gondolok ;) vagy csak ez egy példa volt, hogy kisebb felbontás sem túl gáz.
Azért kérdem, mert az már eldőlt, hogy Nálam 3 befutó lehetséges ;)
- LG W2242T (5ms)
- LG W2252TQ-PF (vagy multimédiás változata a 2252V-PF) (2ms)
Ill. Samsung-ból az 2333SW.
Ez a Samsung is főképp a 23"-os mérete miatt, ill. az ehhez párosuló jó ára miatt. (ahogyan gondolom sokaknak...)
Nem mintha kúrva sokat játszanék, de
1.) nem tudom, hogy a signómban lévő vassal lehet-e játszani Full HD felbontásban?!
2.) vajon mennyire várható, hogy az újabb játékok már támogatni fogják a Full HD felbontást?!
3.) hosszabb távon melyik éri(érheti) meg jobban?!
Az LG termékei gondolom már mutattak fel vmit. A Samsung 2333SW még relatív új monitor, múltja nem igen van...
De nyilvánvaló, hogy most TFT-t nem 1 évre akarok venni. A 24"-os példányok meg nagyon borsos áron mozognak...

Nagy dilemmában vagyok...