• KranaZoli #6402
    1.) Én távoltól sem lebeszélni akarlak pl. Samsung monitorról ;) Sőt! Ezek a hibák nyilván olyan hibák, amelyek talán egy átlag user-nek nem is tűnnek fel és Én is mindig igyekszem pl. szem előtt tartani olyanokat is, hogy vajon ipon kinek kedvez?! ;)

2.) Az infó gyűjtéssel Én addig jutottam, hogy elkezdtem egy Word fáljba kigyűjteni a szóba jöhető monitorokat (Samsung, LG).

És amelyek az a kategória, amelyeket meg tudok fizetni, ill. látom benne az ár/minőség arányt azokhoz kimásoltam tesztekből jókat/rosszakat. Az előbb csak azért a negatívumokat másoltam be, mert írtad, hogy Samsung. Szerintem még legalább az LG-t nézd meg.

3.) Szerintem legalább legyen 22"-os ;)

4.) Ez a HD felbontás szerintem nem rossz egy monitornál, főleg ha legalább 24"-os :)
    Na, ez az amire Nekem nincs pénzem. Így igen, több mint valószínű, hogy marad a 16:10-es képarány :) egy 1680*1050-es TFT társaságában...

5.) Nekem tök mind1, hogy Samsung, vagy LG. Azt úgyis látom, hogy naggyon jókat írnak a DELL-ekről, de pöppet húzósabb áron :(
    Vagyis ezek számomra egyértelmű, hogy nem a hibátlan termékek kategória ;)

6.) Vasadon hosszú távon nem akarsz fejleszteni?! Mert ha igen, akkor érdemesebb azért elgondolkozni egy nagyobb 22-23"-os Samsung Wide TFT-ben is. TFT-t cserélni utána már szerintem macerásabb lesz, ha mégis úgy döntesz, hogy beruházol némi új vasba is ;)

Mert most van 2db 23"-os Samsung, melyeken érdemes elgondolkozni.
    - SAMSUNG 2333SW (51.302Ft) Erről van teszt is ipon-on.
    - SAMSUNG 2343BW (53.444Ft) Erről sajna nincs teszt :(

De egyik sem annyival drágább a 22-eseknél, hogy ne érné meg elgondolkozni rajta!
    (szerintem)

Pyrohun!

De azért itt van ez a Samsung 2343BW monitor, max. felbontása 2048x1152.
    Nah, hogy ezen egy másodpercig sem nézném, az biztos :)
    Ha kisebb felbontásnál meg élvezhetetlenül torzul, vagy éppenséggel tudná azt a csodát, hogy 1680*1050-ben is teljesen korrekt képet ad, akkor csal, hazudik, vagy vmi titok van elrejtve benne ;)