| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
Na, ezt várjuk, várom :)
Ui. ipon-on elég aggasztónak tűnt a teszt, amelyben arról írnak, hogy nem natív felbontáson:
"Nem úgy az alacsony felbontásoknál, ezért ha játék alkalmával nem tudunk maximális felbontáson játszani, számolnunk kell az erős homályosodással."
Szóval naggyon várom!!!
De ha vkinek van már LG W2261V, akkor az is írhatna vmit ;)
Rave Air!
Gondolkozz és olvass teszteket!
Samsung-okkal Nekem az a gondom, hogy pl. ipon tesztekben nem nagyon van olyan 22"-os Samung, amiről ne írnának vmi rosszat :(
Kivétel Samsung 2253LW, ami már fehér holló :(
Samsung 2232BW:
"
Ítélet:
A látottakat összegezve egyértelműen játékosoknak ajánlott a monitor, viszont gyengécske látószöge és háttérvilágítása nem kedvez a filmek szerelmeseinek. A kiváló kontraszt értéke, 3 napos pixelhiba garanciája, de némileg túlzó ára miatt csak a „tetszett” minősítést sikerült kiérdemelnie.
"
Én film szerelmes is lennék ;)
Samsung 2243:
Nézd meg ipon-on erről is a tesztet. Hát ez is kap hideget rendesen :)
Filmézést itt sem emelik ki.
"A monitor halovány összteljesítménye miatt nem érdemelte ki a pozitív minősítést."
:(
Aztán ott van a 2333SW, amit Chocho is vett. Gondolom azért, mert 23" és baráti áron.
"Az alacsony felbontásokat nagyon nem szereti a készülék. Nem a képarány megtartásával volt probléma, (ugyanis az automatikusan torzítatlanul jelenik meg), hanem a kisebb felbontások élességével. 16:9-es monitorról lévén szó reménykedtünk az 1280*720-as felbontás szépségében, de csalódottan nyugtáztuk, hogy az élesség drasztikus romlása egyformán jelen van minden képméret esetében."
Ez csak egy rövid ollózás és csak a negatívumok!
Nézd meg az LG-ket is Én azt ajnálom.
Azokról rosszat kevésbé olvasni.
Ill. az sem mind1, hogy HD-s monitort akarsz, vagy elég az 1680*1050 is!
Samsung-ból Engem még érdekelne teszt a 2343BW készülékről is. De eddig nem leltem :(
Samsung-ok mellett Nekem az szól, hogy pl. állítható az állvány magassága :)
De ennél pl. még azt is írják, hogy forgatható és dönthető :)
Csak DVI-os TFT-ket emeltem ki és a "megfizethető" kategóriában... ;)