| árgép| felbontás szabványok | kalibrálás| Dead Pixel Tester| Nokia Monitor Test| UDPixel| Panel típusok |
-
mjanika #6319 Hát igen az MM-ba énis elcsodálkoztam hogy mennyivel drágább, legalább 5-10 ezerrel drágább mint egy számtech boltba. De tapasztalatszerzésnek jó. Egyébként nagyon csalós amit lát az ember, én pl. mikor ott voltam játékok mentek rajta. A drágább moncsiknak eléggé szar képük volt az olcsókhoz képest, olyan fakó volt, de valaki mondta hogy a neon miatt van, mert ha beviszi az ember a sötét szobába akkor ott meg már az lesz színhelyes, az olcsóbb meg már nem annyira. Meg nekem picinek tűntek még a 24-esek is mert sok volt egy helyen. A tévével is így jártam, a boltba méretre közepesnek tűnt a többi között, aztán mikor hazahoztam itt meg a kisszobában meg bazinagy lett hirtelen:) A moncsira ne sajnáld a pénzt (jó, nem a legdrágábbat kell megvenni), hiszen szerintem egy számgépnek ez a legidőtállóbb része. Nem avul el fél év alatt mint gép többi része, szal szerintem 5 ezer forintokon nem szabad filózni monitornál.