PC Monitorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Csak akkor vegyél LG-t, ha meg tudod nézni a boltban, hogy van-e rajta pixelhiba!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
de már vagy 2005-be ígérték és most se akar megjelenni
a Thomson Mp3 lejátszómba azvan de csak 1"
szerintem még inkább direkt nem csinálnak mert megvárják mig a régi technológia visszahozza a befektett pénzt (ezt csinálja az intel is)
Amit meg irtal a CRT -vel kapcsolatban egyre többen kezdik el hagyni vagy csak második képernyõnek meg hagyni szín elenorzes céljából de a PVA/MVA panelek egész szépek, ott nem is nagyon kell, legtöbb esetben nincs látható differencia.
az ajánlott felbontásba használd és rakd fel a drivert amit hozzá adtak
kézikönyve van benne az ajánlott
de én nem filnézésre használom a gépet
wide monitoron dolgozni fárasztó lehet bizonyos esetekben
sokan még grafikusok CRT monitrokat használnak az LCD helyett
Azt áruld már el nekem légyszíves, hogy van-e valamilyen "átmenet" a monitor képén?! Sokan írták, hogy felül sötét, alul világos, és jó lenne tudni, hogy ez általános hiba-e. Illetve érdekelne, hogy valahol fel van-e tüntetve, hogy milyen panel van benne? Köszi elõre is!
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
2ms 700:1 dvi dsub dc2000:1
3év gar stb:-)
ez kimondottan játékra van
van bent olyan szinbeállítás mód is:-)
csak az új játékokba ha azt akarod szép is legyen a kép akkor le kell cserélned a vga-t mert gyenge lesz hozzá
dvi-set vegyél mindenképp és az ajálnlott felbontásba használd
azért nem vettem olyat
régi játékokra nem a legjobb
Van egy samsung syncmaster 206bw monitorom, és ma este cserélgettem a drivereket mert nem indult el egy játék. Így visszaraktam ami fenn volt eredetileg a 163.44-et. Ekkor vettem észre,hogy ha 1280*1024-re vagy bámilyen más 5:4-es felbontásra rakom akkor két oldalt egy-egy fekete csík jelenik meg a windowsnál is, és a játékoknál is. A mi tulajdonképpen jó is mert nem nyújtja el a monitor a képet. Csak azért furcsállom mert eddig ilyen nem csinált még, hanem mindig szét nyújtotta a képet. Ez most szerintetek akkor normális vagy nem?
most 2ms van de g to g tehát ez elvileg olyan 7ms igazából bb
ezen meg az overshot jelenség zavar
régi mocsim 730bf samsung volt
az rta kikapcsolásával nincs overshoot de akkor 8ms-tõl indul alapból
de neked szerintem fel se fog tûnni
6ms-t javaslom vagy kisebbet neked
de az lcd nem rontja elvileg annyira a szemet elméletileg
2év alatt megszoktam
most a crt tünik rosszabbnak mert a DVI csodákra képes(tökéletes kép)
játék szempontjábol sok a 8ms válaszidö???mert lassu válaszidö monitoron ügye késhet a monitor,,,
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Idézet :Az extra gyors Syncmaster 2032BW TFT monitornak mindössze 2 ms reakcióidõre van szüksége. Videóhoz, játékhoz, képnézegetéshez tökéletesen megfelel. A nagyon fényes Syncmaster 2032BW nagyon szép képeket vetít 3000:1 kontrasztaránnyal 16:10-es
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Az mitõl lehet hogy az öcsém most vett egy Samsung 205Bw-tft-t 300 cd/m2 fényerõ
600:1 kontrasztarány,
és akárhogy állitsuk a FEKETE nem igazán fekete!Pl..Bioshock alatt nagyon zavart.
Ez csak nála van igy ,vagy a Tft-k ilyenek??
Remélem értitek mirõl van szó
22"monitorom van,és az egyik játéknál nem lehet 1280x1024 nagyobb felbontást beállítani,ezért percenként kiírja a monitor,hogy állítsam nagyobra.Hosszú távon talán árt neki ha kisebb felbontással használom?
Most már csak az a kérdés hogy hol a viharba tudnám ezt megvenni? Tud valaki ötletet?
Elég kezdõ vagyok, most váltanék monitort, és lenne pár kérdésem...
Egy Sapphire Radeon 9600XT 256MB ki tud szolgálni egy Samsung 226BW 22" monitort? Egyelõre csak netezés, filmnézés, és munkára kellene, az nem érdekel, hogy a játékok nem fogják majd szeretni a 1680x1050-es felbontást. Késõbb lesz a gép is cserélve, de addig is a fentieknek eleget kéne tennie. Hallottam valamiféle "input lag"-ról is, amit tovább növelhet ha a VGA nem teljes mértékben tudja kiszolgálni a monitort. Ilyentõl kell-e tartanom? Továbbá érdekelne, hogy a fent említett VGA és monitor párosnál fent áll-e valamilyen inkompatibilitás? Gondolok olyanokra, hogy megfelelõ-e a csatlakoztatási lehetõség, vagy bármi egyéb...
Olvastam pár véleményt a TN panelos monitorokról, és valahogy az emberek tartanak tõle. Igaz az, hogy egy CRT monitornak szebb színei vannak, mint egy TN panelosnak? Gondolkozok még egy Samsung 215TW-n is. Ha lehet, akkor mondjatok légyszíves kiritkát, vagy valami összehasonlítást. Érdekelne, hogy a TN panel miért nem olyan jó?! S-PVA panelnál egyébként úgy hallottam, hogy az "input lag" olyan mértékû lehet, hogy filmeknél csúszik a kép/hang páros. Ettõl nagyon tartok, de örülnék, ha valaki ki tudna teljesen oktatni a két panel pozitív és negatív jellemzõirõl.
Köszönöm elõre is!
transcomp.hu
samsungból van
20" Samsung 206BW LCD 2ms 300cd/m2 1000:1 16:10 DVI
Nettó: 53 750 Ft
Bruttó: 64 500 Ft lord.hu (2hete akciósan 60eft volt:-()
(Sajna Agneovo f417-es monitorom villog így 5 év után kb.... :S )
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ott nem is gondoltam 😄
Dell Latitude E5430; Logitech Z4; Samsung 226BW;