• KranaZoli #6313
    Szia!

Először is köszönöm szépen a sok-sok hasznos infót!!!
    Melóhelyről körbeérdeklődtem a környező boltokat, sehol semmi szinte raktáron. (Aliencomputers, LandComputer, PCLand) Amiket kinéztem azok közül egyik sem. Egyik boltban tanácsolták, hogy menjek be Én is a Hülye azért nem vagyok boltba és nézzem meg ott.

Hát Én is úgy tettem, ahogyan Te, követtem a példád :)

Elmentem MM-ba, megnéztem. Először is elszörnyülködtem, hogy szerintem kicsi a kínálat :o Én sokkal több és több fajta TFT monitorra számítottam.

LG-ből olyan, amit kinéztem nem volt. Csak hasonló, így inkább csak a design-t tudtam megnézni, hogy milyen is az LG.

Samsung-ból volt Nekik 2243BW, így azt jobban megnéztem. Sajnos analog-ra volt kötve, így menüből semmi nem élt rajta, amihez gondolom Én DVI kellene Neki. Ott mindenhol azt írta ki, hogy "nem elérhető".

A másik gondom meg az volt, hogy teljesen idióta reklám futott az összes monitoron. Nem azt mondom, hogy ne menjen rajta reklám, de mondjuk vmi játék demo-nak, vagy film részletnek sokkal jobban örültem volna.

Az ára elég borsos volt, ui. 54ezer pénzt kértek volna az MM-be érte. Aliencomputers-ben mindez 45ezer :o

A gondom mégis inkább az volt, hogy mellette egy 24"-os BenQ monitor volt és vhogyan arra mondtam Magamban, hogy ez már igen. Azt már olyan jó érzés végig pásztázni az ember szemeinek ;)

Azonban az árcédulára pillantva pöttyet másképp gondoltam a dolgot :)

Azoknak még naggyon borsos áruk van :(((

Körbenézek azzal kapcsolatban, amiket írtál, aztán majd dönt a pénztárca.

Még nem tisztult le Bennem, hogy mi is lenne a jó megoldás, választás...