• mjanika
    Egyet értek, nem félévre vesz az ember ilyen cuccot. Nekem is nagy dilemmám volt, hogy melyiket vegyem, elmentem még a Hülye vagyok a média árt-ba is kétszer. Nyilatkozni még nemtudok, mer nekem eddig csk crt-m volt, a héten rendeltem egy (némi eladói javaslatra) egy LG W2261v-Pf moncsit. 22 colos 16:9-es, meg Full Hd-t tud 1920x1080-at. Sajnos csak jövő héten lesz meg, így még nem láttam élőben. Neked azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp olyant vegyél ami tudja legalább az 1920x1080, vagy 1920x1200-as felbontást, hiszen szerintem aki most vesz monitort az már csak ilyent vegyen, (persze ha van rá pénze, meg jó videókártyája), mert a Full HD a jövő. A filmek is majd egyre inkább ilyen formában jönnek (persze nem holnap, holnapután, hanem egy-két év múlva). És mint mondtam az elején az ember nem fél évre vesz egy monitort... Meg látom a videókártyád is bírni fogja ezt a felbontást Csak egyetlenegy dologtól félek mégpedig attól, hogy mivel 22 colos és 1920x1080-ba nem-e lesznek nagyon picik rajta az ikonok, meg a pixelek. Bár azt mondják hogy ha kisebb akkor meg élesebb a kép is, szal majd meglátjuk.